Dududogan07 Aşılama sonrası ikiz veya üçüz annesi olan var mı ? Biz bu gün iki tanesi kesin üçünçü şüpheli olarak üç kese gördük hala şoktayım 🙈
Zeyzey77 Dududogan07 maşallah 😍😍 Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️
minikmucizem1_ Dududogan07 gerçekten mi ya ne kadar güzel bnde aşılama yaptırdım 11. Günüm canım belirtilerin nelerdi ya banada yardımcı ol lütfen çok tedirginim
Meryycennn Dududogan07 bende asilama yaptirdim hcg degerim 1389 ☺️☺️ kesesini ne zaman gordunuz acaba
Dududogan07 minikmucizem1_ ğögüs hassasiyeti progestan 100 mg kullanıyordum ona bağlamıştım ama gebelikten miş inşallah allah tez vakitte isteyen herkese nasip etsin 🙏 sende içinde ol canım dua et sağlıkla gelsinler inşallah
minikmucizem1_ Dududogan07 inş canım rabbim kucağına almayı nasip etsin göğüslerim bastırınca ağrıyor bide sulu akintim var bugün 11. Günüm çok az adet ağrısı gibi oldu Bugün sabah bide akşam çok az hemen geçti sonra
Dududogan07 minikmucizem1_ benim 12. Gün sabah ilk idrarda gebelik testinde çıktı benim ama muhtemel çoğul gebelik olduğu İçin akıntım adet geçikmesinden sonra başladı
Mavipatiska Merhaba bende asilama yaptırdım cumartesi günü kan testi verdim adetim 4 gün gecikmişti 1421 cıktı beta hcg çoğul gebelik olma şansı var mi
Meryycennn minikmucizem1_ cok tesekkur ederim evet ilk defa yaptirdim hic umudum yoktu rabbime sukurler olsun tuttu.. Yakinda kesesini gormeye gidicez merak ediyorum ne zaman gorunuyo acaba
minikmucizem1_ Meryycennn 5 haftadan sonra görünüyormuş galiba ya benimde ilk aşılamam benimde hiv umudum yok ya kaç yıldır evlisin biraz motive olmaya ihtiyacım var ya
Meryycennn minikmucizem1_ Dududogan07 yaaa cok guzelll😍😍😍😍 ultrasyonla mi baktilar yoksa vajina Dan mi
Meryycennn 2,5 yil olcak son 1 bucuk yildir dusunuyoduk cikolata kistimden dolayi gebe kalamadim. Doktorumun sayesinde cok sukur haberi aldik.. Kafana hic takma gercekten. Taktikca daha kotu oluyo insan. Bende cok takiyodum asilama olduktan sonra ne de olsa tutmayacak kesin tup bebek yaptircaz diye dusunurken mucize gerceklesti🧚♀️🙏🙏
Meryycennn minikmucizem1_ insallahhh gonlunu ferah tut inan haberi aldiktan sonra stres daha cok artti. Kese gorunecek mi, kalp atisi olacak mi surekli bunlari dusunur hale geldim