Adige09 Arkadaslar merhaba Aydinda yasiyorum özelde cok güvenilir yılların tecrübesi doktorum var fakat cok pahali dogum ucretleri.Ailem Araştırma hastanesi ya da Kadin dogum da yapmami istiyor sizce
Nis Adige09 ben arastırmada özel doktora gidiyodum doguma o gün kim nöbetciyse onun girecegini söyledi 🤦🏻♀️ Bastan sona takibimi o yapcak sonra pat diye tanımadıgım doktorun yada ebenin eline düscem bu durumda kadın dogum hast.ne farkı var diye düsündüm🧐 ve özel hastaneye gitmeye karar verdm simdi istersen doktorum normalede girebiliyo sezeryanada🙏🏻 Daha saglıklı
Ecrimmihran Adige09 özele yaklşk 4.000 tl verip 4 tlelik ilği grmdm 2.ye hmlym devlete çok gzl Bi doktora gdyrm şimdlk çok memnunum
Suzii94 Adige09 ben devlette doğum yapıcam sonuçta özelde olsa devlette olsa kimse benim yerime doğum yapmıycak yine ben doğurucam 😃😃 özel bakım olarak iyi tercih ama ben bilmem kaç bin lira veremem doğuma devlete güvenmiycemde kime güvenicem 🙄😃
Adige09 dentem61 Kadin dogum da doğuma kendi takibindeki doktor degil de nöbetçi doktor giriyormuş boyle bisey var mi? Varsa eger özeldeki doktorumu birakmiycam hiç
Osgem2019 Adige09 var diye duydum araya adam koymazsanız veya doktora para vermezseniz siz doğuruyorsunuz diye gelmez devlette
Semooshh Adige09 normal ise ebeler yapıyor doğumu Sezaryense takipli doktorun sana gün verir ozaman yapar. Ekstrem bişey gelişti normalden sezaryene döndü diyelim, orda o, an hangi doktor varsa o, 🤷🏻♀️ maalesef
Adige09 Mrv_ycgl Araştırma hastanelerinde de gebelik takibi icin en bastan bir doktorla başlamak lazimmiş onun haricinde dogum ücreti verilip doğumdan 1 ay önce doktorla anlaşmak gerekiyor 1500 liracık 😁
Adige09 Mrv_ycgl o halde direkt bebegimin de sağlığını riske atmadan sezeryan karari aliyorum özel deki doktorumla
Mrv_ycgl Adige09 daha yapmadım araştırma hastanesinde yapicam bende tabi insan özel olsun istiyo ama yinede çok çok kötü diyemem. Devlette kötü davraniyolarmis bi kaç kişiden öyle duydum burdakinde yani hepsi aynı değildir de
Osgem2019 Adige09 devlette gelemezler bencede devletteki doktorun bazı özellerle anlaşması oluyormuş özelde doğurtuyormuş parayla o şekil duydum
Kelebenk Canım bulundugun yerdeki devlet hastanesi nasilsa ona göre karar ver.genelde kucuk yerlerde yeni yapilan hastaneler ozel kadar guzel oluyor tek kisiilik odalarda kaliyorsun.ortam güzel olunca hastane calisanlarida daha keyifli calisiyorlar buda hastalara yansiyor.ama cok kalabalik eski hastanelerde cok memnun kalmazsin gibi.biraz sans kismet isine geliyor 🤷
Adige09 Kelebenk yeni bir hastane var akrabalarimdan 2 si dogum yaptılar cok memnun kalmışlar fakat bana nasil denk gelir ne olur bilemem ki :( özel deki doktorumdan cok memnunum fakat ücretlere zam geliyor acil birsey olsa hastaneden hic cikamayiz Allah korusun kafam karisik
Adige09 Nis bizim bir arkadas daha yeni dogum yapti Araştırmada doktora 1500 verdiler gece gunduz geldi hoca. Memnun kaldi.Kişiden kisiye değişiyor demek ki ama en olmadi en güvenilir suanda gittiğim özel deki yillarin doktoru 😊 şaşmam o zaman ondan haklisin canim
Adige09 Osgem2019 tam tersi yaniiii him bu da ilgincmis bilmiyordum tsk 😉 onda da ozel hastane ayri para alir doktor ayri para eee ne anladim ben bu isten kendi ozel doktorumu kimseye değişmem aslinda