baharclk EsinKaraglle ben iki defa fitil kullanım üçüncüyü kullanım ama isimlerini bilmiyorum cnm bakarm bundansa soylerm
Suheda [bilinmeyen] canmm senin idrar sonucunda enfeksiyon kac çıkmıştı b2nde internetten baktm sonucu da 217 çıkmış baya yüksek ya acilemi gitsem acaba 😥
Suheda [bilinmeyen] anladım canım bende korktum cok mu yüksek acaba diye normal deher 0la 4 arası diyor ama ne zamndan beri yüksek tabi onuda bilmiyorum ki enfeksiyon ya bebeğe gecerse diye korktum ama sanırsam beklemk zorundaýim doktorumda devlette canım pazartesi giderim artık
Suheda [bilinmeyen] bu arada sagol canım bende aile hekimine gittimde aşımi oldum iste kan verdim idrar falan 3aydir bakilmiyordu iyi oldu dedigin gibi onbin yüzbin d3il en azındam antibiyotikle gecer insallaaaj🤗
Ebrarrrr EsinKaraglle hayır ya inan hiç bişey geçirmiyor eşten bulaşan birşey ama en iyi gelen şey koca karı tarıfı dıyceksiniz siz bilirsiniz suyun içine karbonat koy yıka kendini emen gecio ama hamilesin onu bilmem
EsinKaraglle Ebrarrrr karbonatı bilmiyodum sirkeli su arada kullanıyorum da teşekkürler söylediğin için. Benimkisi aslında eşten vs değil alerjik rinitim var ve bu iki sistem her nasılsa birbirini etkiliyomuş hamilelik öncesi alerji ilacı spreyi kullandığım için geçmişti mantarım ama o ilaçları bırakınca yine başladı malesef 😕
SenHepMercimekOlarakKalacaksin EsinKaraglle travazol kremi hamile kalmadan once ben de kullaniyordum gecen gun aklima geldi yine kullanmam gerekse bir sorun yaratirmi bebek acisindan diye. Doktoruna hic sordun mu? Kremi kullanmamizda bir sakinca varmi acaba?
EsinKaraglle SenHepMercimekOlarakKalacaksin evet doktor 9 ay boyunca travazol kullanabilirsin bi sakıncası yok diyerek yazmıştı kaşıntıya iyi geliyo ama tedavi etmiyo işte
Suheda [bilinmeyen] aynen canm ya annelik.içgüdüsü hemen üzüldüm ama sonra dedim napim suan yapacağım bisey yok malesef beklemekten başka çok şükür ağır bi sıkıntıda yok bakalım bende zaten suyu bol icerim iyikide iciyormusum😁
Valeriamom EsinKaraglle 15 haftalıkken kullandım yani geçen hafta🙂 evet faydası oldu kullandıktan sonra ilk gün parça parça döküntü geliyor ertesi gün geçiyor
EsinKaraglle Valeriamom hamilelikten önce kullandım fitil bikaç kez öyle olduğunu biliyorum da şimdi yapmaya korkuyorum 😄 peki kaç tane kullandın kaç günde bir mesela. Bana doktorum ayda bir dedi
Mug Mantarı hafife almayın derim benim bugün sabah kasık ağrısıyla birlikte pembemsi akıntım geldi hemen doktora gittim ilerlemiş Allahtan bebeğe ulaşmamış. Fitil, antibiyotik ve vajinal duş verdi doktorum kullanmaya başladım. İnşallah çabuk geçer 😔
Fatmir Bende gyno kullandım 29 haftalık olduk iki gün üst üste kullandım zaten iki adet oluyo içinde bi kutu daha var daha önce vermişti doktor simdi kullansammi acaba
EsinKaraglle Fatmir benimkinin içinde daha fazla var canım ayda bir demişti doktorum. Şikayetlerin devam ediyosa kullan bence
Fatmir EsinKaraglle bugün yoğun bi şekilde hisettim döküldüğünü bana hep ikili verildigi için ole saniyorm😊ara vermiyim bn O zaman