Deletedmom0019 Saadetkaan Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah... 🌹🌹🌹 Bebegin nasil, kac haftalik ve kac kilo dogdu, Ameliyat nasil gecti ve sonrasi nasildi, Sutun geldimi? Cok sordum k.bakma 💕
tunanehir berilberilnci 94511 sizle aynıyiz salı günü kontrol var ayin12sinde sezeryan olacak ikinci bebeğim 30unda gitmiştik önde gelişimi 3050 gramdı 20 si ile 25 arası alır diye düşünüyorum ama bakalim salı günü bellli olacak
Sakadilek Yigitinannesi55 canım ya benim bebeğim de kanala girmemiş 38+2 yiz dün kontrolüm vardı doktor zor dedi normal doğum 😞
Ozgemlym Sakadilek bizde bugün gittik dr canım bizimde 38+3 üz bi 1.5 hafta gibi gerilik oluştu kilo alıyo ama sanırım minyon olcak dr haftaya bakalım gerileme ilerlemezse bekleriz normali olmazsa suni sancı veririz dedi haftaya başlatırız doğumu diye yoksa sezeryan bakalım sağlıkla gelsinler
Peony 38+5 im bugün. Ptesi sezaryenim var hayırlısıyla 🙏🏻 Ama bugün kıvamlı bir akıntım var kızlar. Bu nişan vs değildir dimi? Akşam nstye girdim sancım filan hiç yok. 🤷♀️
Eagle564 Melie bende aynı haftadaym karnımda sirekli sertlik var toplanma oluyor aşağıya baskı iğne gibi batıyo bu ne demek ki 🙄