Htc_ervam Tamammm yarın son kontrolüm var ve pazartesi günü sabah sezeryan olucam.gece uykularım hiç yok burun tıkanıklığı , mide yanması mahvoldum 😔
2016umut 35+4uz bugün anestezi için randevu alıp kan falan verdim 14unde sezaryan günümüz bellinolcak 39da alırım diyo dr da ben vajina ağrısından doğurmazsam
Serap46 Buseekck benim daha 37 ama bugün de yürürken 1 saat kadar aralıksız çok sancım oldu dedim acaba doğurcam mı 😃😃 şimdi geçti bi şey yok çok şükür 😃 hayırlısı artık
DnzNhr Tamammm 37+5 olduk aşağıya baskı var ve cnm acıyo artık gece ve sabahları çok sertleşme oluyor karnımda 🥺
LoriLori Tamammm buhün nst den çıktım,3 kez 100 ü buldu aynı aralıkla 37+3 üm,doğum yakınmı sizce kızlar?
pinarsvcn Cemreee bende de durum aynı 3750 olmuş 41 e kadar bekleriz diyo doktor senle aynı haftadayız inşallah doğururuz canım🙈
Cemreee pinarsvcn yaaa bana da dun 3600 dedi bekledikce kilo aliyor korkuyorum nasi dogurcam diye canim insallah daha bekletmez bizi minikler🙏
pinarsvcn Cemreee inşallah canım kilo alması iyiymiş doğumca cok sarılık olmuyolarmış falan ama nasıl doğarlar bende akıl erdiremiyorum🤣🙈
Deletedmom0019 Saadetkaan Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah... 🌹🌹🌹 Bebegin nasil, kac haftalik ve kac kilo dogdu, Ameliyat nasil gecti ve sonrasi nasildi, Sutun geldimi? Cok sordum k.bakma 💕
Ozlemfehmi Tamammm kizlar hic bir belirti yok demistim ve gecesinde agrilar girdi hastanedeyiz acilma bekliyoruz bugun doguracagim 😄 su nisan hala yok ve karnim da inmemişti. Ama bi anda agrilarla buldum kendimi 😊 insallah fazla zorlanmadan bebegime kavuşurum 🙂