Seliminannesiii Cookie_the_pomy onlari da deneyeyim bi, evet kendileri istemedikleri surece pek ise yaramiyolar sanirim 😕
EAK Seliminannesiii 😀 kız ekmek elden su gölden kim ister Allah aşkına 😀 Elimde olsa ben gircem annemin karnına geri 😀
tugbadm Seliminannesiii canım karnının resmini atsana birtanem sorun olmazsa işe yarar inş dene sabah akşam 4-5 kattan fazla çıkma canım
Seliminannesiii Skn23 evet canim farkli seyler, mesela benim 28. Haftadan beri basi asagida ama kanala girmedi henüz, kanal dedigimiz sey dogum kanali oluyor bebegin kafası oraya yerlesiyor
nursiracc Seliminannesiii Valla evde aynı sonucu verirmi bilmiyorum düğünde insan kendini kaybediyor ne kadar oynadığını bilmiyor😂😂
tugbadm Seliminannesiii evet kuzum inmiş te azıcık inşşş iner daha ama merak etme karnı inmeden de çok normal Doğum yapan kadınlar sağlıkla olsun inş
tugbadm Seliminannesiii evet kuzum inmiş te azıcık inşşş iner daha ama merak etme karnı inmeden de çok normal Doğum yapan kadınlar sağlıkla olsun inş
Emel_11 EAK doğu öncesi temizlik yapmak çokta doğru değil aslında çünkü doğumdan öncele anne çok dinçtir ve çalışma oturmama gibi istekleri oluyor fakat bu tempo birikimi doğum sonrası için. (Doğum sonrası bitkin düşmemek için aslında enerjiyi temizliğe harcamak çok ta doğru değil) benim fikrim.:)
Seliminannesiii pinarsvcn kac haftaliksin peki benim bi sonraki kontrolum persembe gunu bakalim o zaman ne cikacak nst de 😕
Glrtgba Seliminannesiii bende 38hafta 3günlüğüm makatıma sancı giriyor normalmi sizce ama kanala girmedi bebeişim 🤣🤦🏻♀️