38+0 haftaligim 1 cm açıklığım var sancilarimda çıkıyor nst de ama bebegim hala kanala girmedi. Pilates topuyla egzersizler çömelip kalkma hareketi yürüyüş yapıyorum ama nafile. Bildiğiniz baska bi yöntem var mi acaba kanala girmesi icin ne bileyim farkli bi egzersiz olur veya daha baska bisey ?
Kanala İnmesi İcin ?
Seliminannesiii bende beklim şurda😊 37+1 iz bizde
- Düzenlendi
Seliminannesiii
Esesennn
Eline bezi al bütün evin yerlerini sil canım 😀 Benimki de 30un başlarından beri doğum pozisyonunda(kafa aşağıda) 35ten beri de kanalda,en son nst de sancılar 80civarı(ben hissetmiyorum) ama sıfır açılma var.Sen açılma için ne yaptın?38+5iz bu arada
Esesennn
Eline bezi al bütün evin yerlerini sil canım 😀 Benimki de 30un başlarından beri doğum pozisyonunda(kafa aşağıda) 35ten beri de kanalda,en son nst de sancılar 80civarı(ben hissetmiyorum) ama sıfır açılma var.Sen açılma için ne yaptın?38+5iz bu arada
Seliminannesiii Merhaba
Instagramda bir hesap tavsiye edecegim size.
Ebeelifpolatdemiroz. Sabitledigi storylerde '' hap bilgiler '' kismi var. Orada hareketler paylasiyor kendisi, bebegin kanala girmesi icin veya dogumun kolaylasmasi icin.
Diger gonderilerininde faydali olacagini dusunuyorum, takip edebilirsiniz 👍
Instagramda bir hesap tavsiye edecegim size.
Ebeelifpolatdemiroz. Sabitledigi storylerde '' hap bilgiler '' kismi var. Orada hareketler paylasiyor kendisi, bebegin kanala girmesi icin veya dogumun kolaylasmasi icin.
Diger gonderilerininde faydali olacagini dusunuyorum, takip edebilirsiniz 👍
Bende burda beklimde 39+1 ilk defa sancılarım 20nin üstüne çıktı🤣
Ben koltuk çekip dip köşe temizlik yapmstm perde asmıştm ondan mıdır bilmem 35. Haftamda indi kanala şu an 2 haftadr ara ara sancı çekiyorum bugün iyice arttı
Seliminannesiii benimde 39+1 aynı durumdayim inmiyor yaaaa
Seliminannesiii canım tavsiyem merdiven in çık kalçanı dairesel hareket ettir kıvırır gibi gün içinde birde burda çok okudum hikayeler dert etme kanala girmesini annesi kanala girmeden çok normal Doğum yapan anneler var yeterki düzenli sancın olsun açılmaların olsun
- Düzenlendi
EAK valla daha evimin temizligini de yapmadık gorumcemler yapacakti en iyisi ben kendim yapiyim 😂 benimde sancilarim 100lerde cikiyor ve ben hissetmiyorum doktorum kivranman lazim simdi senin diyo ama yok 🤷🏻 valla acilma icin ozel bisey yapmadim yukarda yazdiklarimi yapiyorum sadece hergun belki onlarin faydasi olmustur
GAkdag cok tesekkur ederim hemen bakiyorum 🙏🏻
pinarsvcn 20 mi 🙈 benim 100lerde cikiyor 😂
Genc_anne_adayi herkes ayni seyi soylemis galiba bu isin cozumu temizlikte 😀
Nalannnnnnnnnn açıklık veya sanci var mi peki senin
tugbadm kalca hareketini cok yapiyorum pilates topu uzerinde ama merdiven olayi duzenli degil bide onu deneyeyim, ya gercekten oluyo mu ki kanala girmeden de hergun karnimi ölçüyorum artik bebek kanala girince gobek düşer diyolar ama benimki hala yukarda
Seliminannesiii Bi yöntem söylicem komik gelebilir ama tecrübelerimle sabit,kesin sonuç alırsınız imşallah,ben iki gün önce düğüne gittim hiç durmadan çılgınlar gibi halay çektim baya oynadım,eve geldiğimde karnım baya aşağı inmişti ve normalde geri tukarı çıkardı ama iki gündür hala çıkmadı ve aşağı tarafta inanılmaz baskı var,iki gün sonra da kontrolüm var eminim doktor kesin bebek kanala girmiş dicek 😂😂😂😂
Seliminannesiii Full squat denilen alaturka ya çömeliyormuş gibi oturup poponu indirip kaldırmanız gerekiyor. Bunun dışında merdiven inip çıkmanın dışında çok da yapılacak bişi yok süreç kendi ilerler umarım
- Düzenlendi
Seliminannesiii
tugbadm
@Delal123
Valla biz kendimizi de yırtsak bu çocuklar istemedikçe gelmycek ben ona inandım artık.
tugbadm
@Delal123
Valla biz kendimizi de yırtsak bu çocuklar istemedikçe gelmycek ben ona inandım artık.
nursiracc yaaa yakin zamanda düğün neyim de yok ki en iyisi evde kendi kendime oyniyim ben 😂😂