defne55 yagmuranne agrin sancın bi rahatsızlığın varsa nst bağlar canım bi şikayetin yada doktorun gözüne batan biseyin olmaz bağlamaz mesela benim bişeyim yoktu 37 haftada baglandım
Esesennn defne55 sancın çıktı mı😅 arkadaşım 33te başladı ya diyorum benimki niye başlatmadı da demek ki iyi durumda bebek maşallah
laboratuvarbebegi1 yagmuranne Ben 29dan beri sürekli giriyorum canım tüp bebek takip altındayım 33 haftaya gireceğiz
Sema12 yagmuranne 32. Haftada dedi doktorum bend 29. Haftama grdm cuma gttm kntrole sordm bnu 32. Haftada sokuyorum dedi 😊
yagmuranne Hepinize bilgi için teşekkür ederim hanımlar inşallah 30umdan sonra bakılacakmış yani bi dahaki gitmemde gözüküyor bakalım nasipse 🥰🙏🏻
fadimdurmus Esesennn benim ilk nstmdi rutin kontrol amacli yapti sanirim bi sorun cikmadi bende ama ben 36 haftamdayım siz kacinci haftadasiniz
Esesennn fadimdurmus benim de ilk nstmdi 37.haftamda çektirdim ilk. pazartesi günü de çatı muayenem var 38.haftamda
fadimdurmus Esesennn bizimde 38.haftamda çatı muayenemiz var fakat 39 da gitmeyi düşünüyorum ne kadar geç o kadar iyi die düşünüyorum kendimce
Esesennn fadimdurmus bilemedim kendini hazırlardın normal ya da sezerysna ya da açılma yoksa hareketlere başlardın açılma için. Ben o yüzden gidicem. Artık yoruldum hamilelikten ya karnımın kaşınmasından kıyafet bulamamaktan, rahatça yürüyememekten