cankubra Songul1107 iyi iyi 2 haftan kalmış bende nasıl bir şey olduğunu merak ediyorumm uzun sürüyor diyorlar ☺️
Songul1107 cankubra aynen 45 dk falan sürüyormuş netten arastırdm ben biraz bütün organlarını inceliyorlarmış Teker teker
Songul1107 Onsenelikmucize anladım canım ben bekarken içerdim ama şimdi içemiyorum içim almıyor dün akşam denedim hatta bi iki yudum zor yuttum zorlamadım içmedim vitamin hapı kullanmıyorum bide kan hapı doğum doktorum yazdı
Songul1107 cankubra Buraya yazsana canım nasıl geçtiğini neler olduğunu merak ediyorum bende okurum yarın akşam
cankubra Songul1107 Canım ben gittim 10 dakika sürdü sürmedi raporlarımı aldım doktoruma çıktım hiçbir sorun olmadığını sonuçların mükemmel olduğunu söyledi şükür. 45 dk falan sürmedi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
ilaydaatala Songul1107 benim de ilk hamileliğim öyle olmuştu iki de çatlarsın benim gibi. İlkinde sadece 5 kilo almıştım
Songul1107 https://forum.mutluanneleriz.com/u/ilaydaatala Buraya yazan bayanın yatışı yapılmış arkadaşlar Allah hayırlı doğumlar versin inşallah