Onsenelikmucize Songul1107 hemde ne güzel tarifi yok yani ogün idrar test yaptım cikti. aglamaktan sabaha kadar uyumamiştik doktor hayırlı olsun deyince birdaha ağladık😊😊
cankubra Songul1107 19. haftada belli olmaması normal 25 26 dan sonra tam olarak belli olur o kadar çok şiş gezeceksin ki bence bu günlerin tadını çıkar ☺️☺️
Onsenelikmucize Songul1107 amin canım allahım isteyen her kadına yaşatsin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın. AMİNN
Songul1107 Deletedmom0065 Aaa baya geç çıkmış geç cıksın istemiyorum bende ya tadını çıkartayım uzun uzun şimdiden çıksın 😀😀
cankubra Songul1107 Randevum yarın yarın giricem bakalımm ☺️☺️ Normalde 24. haftada oluyormuş benim bir kaç gün gecikti malesef
Songul1107 cankubra Buraya yazsana canım nasıl geçtiğini neler olduğunu merak ediyorum bende okurum yarın akşam
zelis63 Songul1107 canm yemek yedikten sonra falan çıkıyor mu benm 18 haftalık benmde belli değil yemek yedikten sonra birazcik çıkıyor bilenler fark ediyor sadece 😅
cankubra Songul1107 iyi iyi 2 haftan kalmış bende nasıl bir şey olduğunu merak ediyorumm uzun sürüyor diyorlar ☺️