irem_altun74 Songul1107 Canım iç karnın geniş olduğu için belli olmuyor olabilir benimde öyle çünkü bende çok istiyorum belli olmasını 😊
Bsecill Songul1107 28 haftalığıö daha yeni yeni çıktı karnım acele etmeyin daha yolunuz uzun karnınız büyüdüğünde çorabı bile kendiniz giyemiyorsunuz oturup kalkmak eğilip doğrulmak zorlaşıyor birde çatlama durumu var tabi😞
Songul1107 Nuraslanklc hadi ya bende artık karnım cıksın istiyorum farkedilsin istiyorum ya ilk hamileliğim bide
Gamzem_12y Nuraslanklc bana da vermiyolar çalsyorm gecen bi kadn ayy sen hamile misin dedi evet dedim kac aylk dedi 7 dedim yazk 3 aylk gibi görnyor demek ki bebegin kücük dedi 😊
Nuraslanklc Songul1107 benimde ilk🥺 üstelik 14 kilo aldım ama öyle dikkatli bakmadan da anlaşılır bana göre ama millet görmezden mi geliyor yoksa bellimi olmuyor bende anlamadım
ilaydaatala Songul1107 benim de ilk hamileliğim öyle olmuştu iki de çatlarsın benim gibi. İlkinde sadece 5 kilo almıştım
nurbyrm44 Songul1107 Ben şuan 29 haftalığım. Bence çıkmadığı günlerin tadını çıkarın büyüdüğü zaman hareketleriniz de kısıtlanacak özellikle de uyurken ☺️ Zamanla çıkacak zaten mutlaka 😊
Songul1107 Nuraslanklc Anladım ben kilo anladım 39 kiloyla hamile kaldım suan 42 oldum iç karnım büyük herhalde
Gizemkara21 Songul1107 Anaa bende belli olmasın istiyorum ya 😀 ben üniversite 4 üncü sınıftayım ne zaman geç şişse o kadar iyi bana 😀 çok utanırım sınıfta kimse bilmiyor