Aslgly Kizkalesi hareket etmeyince telaşlanıyoruz böyle aralıksız hareket edince telaşlanıyoruz ne olcak bizim bu halimiz 🤷🏼♀️🙈
Aslgly tuba-ozdogan ayy ne güzel ben o zamanlar çok net anlayamıyordum hareketlerini 😇 ama pıt pıt hissediyordum tabiki
haticeD08 Aslgly Daha neler hissedeceksiniz o kadar güzel ki tadını çıkarın hıçkırıkların hareketlerin 😊🙏
Ayshecann Cnm bnmde 25 haftalık aynı seyleri bnde hissediyorum kıpır kıpır atıyor bnde baktım aynı merakla ya hıçkırık yada rahim büyümesi şeklinde bilgiler vardı 😊
gozde- Aslgly canım resmen tüm gün yaşadım bunu pıt pıt hiç durmadı:) bide kalp sıkışması ve nefes darlığı son 3 gündür yaşıyorum:( çok korkmuştum ama demek sizede oluyormuş
aslimutlu1 Aslgly muhtemlen hıckırık . Kalp sıkısmasını bende yasıyorum , hatta olurkende sunu düşünüyorum, dogum anında olursa naparım diye . Meraklanma , derin nefes alıp ver .
Aslgly aslimutlu1 evet bunu bende düşünmüştüm çünkü hareketlerim çok kısıtlanıyor göğsüme o ağrı girdiğinde. Bırakın ıkınmayı kolumu kaldıramam doğum anında böyle birşey olursa 😂
Cansu92 Aslgly Hıçkırık canım😀 benimde oluyor her gün günde 2 3 kere 20 dakika falan sürüyor özellikle bişey yiyip içtikten sonra oluyor aslında bu iyi bişeymiş bebeğin emme refleksi gelişiyormuş😊
Aynuradem Aslgly bendede oluyo ama Ama o kadar uzun degil enfaazla 10.15dk bi yerde okudum bende hıçkırıyordur die her hali baska bi mucize 😍
Aslgly Aynuradem bu kadar uzun sürmeseydi bende hıçkırık olduğunu düşünürdüm belki ama çok uzun sürünce bebek değilse ne bu düşüncesine girdim 😂
Irem1317 Aslgly o pıt pıt dediğin şey hıçkırık😊 ve o haftalarda göğüs kafesinde çok ağrı oluyo bebek büyüdüğü için. Normal yani, kafana takma ☺️
Aslgly gozde- evet benimde göğüs sıkışmam oluyor. Eşim bebek yukarı baskı yapıyordur dedi. Bende hee çok biliyorsun demiştim ama gerçekten herkes aynı şeyi söylüyor 🙈