Aslgly Kızlar son 1 saattir hatta 1 buçuk saat bile olabilir. Karnımın sol tarafında hareket hissediyorum. İlk başta bebişimin hareketi sandım. Ama o kadar uzun süre pıt pıt sürekli bebeğimin hareket etmesi olasılığı yok bence. Ne hissediyorum ben bilmiyorum ? Kesintisiz bişey hissediyorum resmen. Bu arada 25 haftalığım ve artık düzenli hergün bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Bugün çok gezdim aşırı yoruldum bi alakası var Mıdır acaba? Son birkaç gündür göğsüm sıkışıyor herkes bebek büyüdüğü için diyor ama onla mı bi alakası var diye düşündüm. Bi ilişki kuramadım açıkçası. Yardımınıza ihtiyacım var ☹️
Aslgly Eşime söylüyorum. Bebekten başka ne olcak diyo. Ama böyle bişey imkansız bence ne bu anlayamadım
Aslgly haticeD08 evet evet aynen öyle ama hiç durmadan 1 saatten bahsediyorum bu kadarı normal mi sizce
BeybininAnasi Aslgly benim arkadaşım o pıtpıtları 2-3 saat duyduğunu iddia ediyor. İçiniz rahat edecekse kontrolünüzde yine sorarsınız ama bence bebektir :)
Eceece1 Aslgly 1 saat hıçkırık olmaz zannetmiyorum , benimde böyle rahmimde oluyor böyle ritmik bişey . Rahim büyüdüğü için diyor kimisi ama bilmiyorum yinede
Aslgly Mucize_istiyorum22 aslında ben çarpıntım olduğunda anlıyorum çarpıntım olduğunu. Direk tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor ama tansiyon aletinde görünüyor çarpıntım olduğu. Öyle birşey değil bu bir değişik ya
Aslgly Kizkalesi yaa ben bunu bilmiyordum o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Çok tedirgin olmıştum ilk kez böyle birşey hissettim çünkü. İnşallah dediğiniz gibidir herşey yolundadır 💕
Aslgly BeybininAnasi gerçekten mi 😯 daha 1 ay var kontrolüme o yüzden sormak istedim acaba aynı şeyi yaşayan yada bilgisi olan var mı acaba diye ☺️
Kizkalesi Aslgly youtube da doktor kaandan dinleyin oda söylüyor hiç olmaması da normal gün boıyu olması da normal için rahat olsun. Diyaframı genişliyor amniyon sıvısı yutuyor.
Aynuradem Aslgly bendede oluyo ama Ama o kadar uzun degil enfaazla 10.15dk bi yerde okudum bende hıçkırıyordur die her hali baska bi mucize 😍
Aslgly Kizkalesi hareket etmeyince telaşlanıyoruz böyle aralıksız hareket edince telaşlanıyoruz ne olcak bizim bu halimiz 🤷🏼♀️🙈
Aslgly tuba-ozdogan ayy ne güzel ben o zamanlar çok net anlayamıyordum hareketlerini 😇 ama pıt pıt hissediyordum tabiki