deletedmom11 AnLayışsız eş 😒 doktorunLa görüş eşinden habersiz ayarLa we doktorunun eşine sanki sen söyLememişinde o anLatmış gibisinden eşini bu yasak konusunda biLgiLendirsin 😒 eğer şimdi bişi oLmadı diye beLki sonra oLursa webaLini ödeyemez hiçbi erkekde üç beş ay şeeeetmedi diye kudurmaz kusura bakmasınLar öLmezLer azcık bekLeyince 😒😒
BarBeyzazer Ezgi2969 bende 8+4 ikizlere hamileyim doktor yasak falan demedi ben ikiz olduğunu öğrendiğimden beri istemiyorum eşim çok istiyor onu kırmakta istemiyorum ama ikizlerde ilk 3 ay tehlike varmış hamileliğimde herşey yolunda gelişimlerini gayet güzel tamamlıyorlarmış ama ilişkiyi sormayı unuttum doktora acaba bi zararı olur mu diye düşünüyorum 🤔
Ezgi2969 BarBeyzazer doktora bu konuda bişey sormadım canım ama dr da bişey söylemedi herşey yolunda gibi gözüküyor
Elizz Eğer düşük tehlikesi vs. Varsa doktor yasaklıyor. Bizimde ilk 3 ay yasaktı ama biz yasaya uyduk . Uymayanları biliyorum bir sorun olmadi. Ama eğer endişeniz varsa yarın bi kontrole gidin derim.
Elizz Ki benim eşimde o 3 aydan sonra yanaşmaya korkuyor bisi olucak diye. 6 ay bitti hala aynı devam.
anneyimben12 Yarenserkan farklı farklı hastaneler de özel ve devlet karışık olmak üzere belki 10 adet doktor değiştirdim bir tanesi de çıkıp ilişki yasak demedi bana hee benim bir tehlikem yoktu allaha şükür ama şimdi çıkıp burda düşük riski olsada olmasa da ilk 3 ay yasak demeniz gerçekten yanlış yönlendirme şuan 30 haftalığız hala doktorum yasak demedi ayrıca hamilelikte pozisyona dikkat ederek ilişkiye girmek bebek içinde anne içinde çok yararlı normal doğuma en büyük yardımcı cinsel ilişki yanlış yönlendirme yapmayalım ! Ayrıca eşine gelince canım ne demek zorladı ortada bir bebeğiniz var doktorun sana durumunun kritik olduğunu ve bazı şeylerin yasak olduğunu söylüyor eşinin bundan haberi yok mu ki kendi evladının canını bile isteye zevki için tehlikeye atıyor. Ayrıca kadının istemediği bir ilişki evlilikte dahi olsa tecavüze girer isteksiz olan her ilişki buna dahildir yazık gerçekten çok yazık...
Zhrnc anneyimben12 valla o arkadaşın kocasının umurunda olsaydı zaten ısrar etmezdi diye düşünüyorum açıkçası. Ben 4 buçuk aylık evliyim ve 3 buçuk aylık hamıleyim 4 senelik bi birlikteliğin sonunda evlendik Eşim asker sürekli yanımda değil. Kısacası 1 aylık süreçte çok fazla bi ilişki durumumuz olmadı Ona rağmen şuana kadar ne ısrar etti ne başka bişey Sonuçta karnımda onun çocuğunu taşıyorum ve zarar gelmesini istemiyor.
busraemrahertuhrul internette bissürü doktor çıkıp anlatıyor izleyin vidyoları kimse ilk üç ay yasak son üç ay yasak diye bir şart koşmamış hatta daha geçenlerde rastladım sağlıklı bir gebeliğiniz var ise bir probleminiz yok ise geneliğin son ayında bile birlikte olabilirsiniz doğumu kolaylaştırır diyor ama altını çiziyoeum sağlıklı gebelik ise diyor doktorunuz sizde bir problemmi görmüş bir risk mi görmüş öncelikle onu öğrenin ben 38haftalık hamileyim bana hiç bi doktor yasak filan demedi ilk üç ay birlikte olma yok son üç ay olma doğurdum lohusayım üç ay birlikte olmıyum bu ne canım sizde bukadar bencil olmayın eşlerinizi de düşünün...
gt1205 Esim zaten yurtdisinda calisiyor, hamileligimi tek basima geciriyorum. Esim bir ay sonra gelicek, suan 6 aylik hamileyim, cinsel iliskiye girilirmi? Ya birsey olursa? Doktora sormaktan cekinirimki ya.
Melegimveben gt1205 gebelikte bebeğin kalp atışı için çok sağlıklı olduğunu biliyorum canım sık olmamak şartıyla yapılabilir ama yinede doktorunla görüşmelisin ben 3. aydayım hamile kaldığımdan beri ilişkim devam ediyor bir sorun yaşamadım çok şükür ama herkeste aynı olmayabilir
momsruzgar Yarenserkan ilişkiye devam ediyorum tehlikem yoktu ama yasakladı tedbir için ama devam ettik
Hayrunisa Yarenserkan açık açık konuşayım arkadaşım öncelikle bilirsin ki herkesin bünyesi bir değil biz gebelik düşünmeye başladıktan sonra çok sık birlikte olduk ve ben çoktan hamile kalmışım öğrendiğimde 2 haftalık gebeydim ilişkiye devam ettik ben zaten hamdolsun sıkıntılı bir gebelik yaşamadım şuan 37+6yım çokta ara vermedik devam ettik bana bişe olmadı öyle diyeyim yani bebek açısından da sıkıntı çekmedim. Ama kuzenim mesela kanama olmuştu doktor sınırlandırma getirmişti 10 günde bir demişti onlara işte tamamen bünye ile alakalı ve bebeğe zararı olmadığı sürece belirtilen bir sakınca olmadığı sürece devam ediliyor. Bu süreci takip edebilirsin belirli zamanlarda ve uygun pozisyonları tercih edin
Tintin Yarenserkan banada yasak,bnmde eşim aynı dediğn gibi ısrarcı ama yapamam cunkü ilkim düşük oldu🙄 bence sende yapma sabretmesini sole
Twinsmother Banada ilişkiyi yasaklamıştı ilk üç ay ikiz hamileyim. Şimdi 33 haftalığız birdaha sorma gereği bile duymadık hiç birşey onlardan önemli değil. Kucağımıza alalımda herşey olur. Ayrıca bende soğukluk filan girdiğini düşünmüyorum eşimde sağolsun anlayışlı sonuçta başkasının çocuğunu taşımıyoruz bırakında istemesinler belli bir süre. Bence yasakladıysa o yapmış birşey olmamış gibi düşüncelere girmeyin. Canınız yanmasın sonra Allah muhafaza.
Perimasali89 Elif1147 soğukluk girmemesi mi önemli sizce yoksa çocuğu riske atmak mı ? Doktor yasakladıysa bir bildiği vardır diye düşünüyorum ben .
Elif1147 Perimasali89 bir kere burda bu başkığı açan kişi zaten yaşamş ilişkiyi kü den bunu nasıl yaşrsn bunu bebeğine nasıl yaprsn demek ki bizim haddimiz değil bence.ayrıca soğukluk olmasn die ilişkini sürdür diyor hiç değilim.bunu yazan kişi zaten ilişkisi olmş birazck teselli etmek istedim.yangına körükle gitmek neden? Ayrıca sizin bana benm bunu doğru bulduğum konusunda yorum yapmanız sizin hiç haddiniz değil