Kbr_2019 HilalAltun benimde iğrenç bulantım var sürahime limon dilimliyorum taze nane atıyorum 4-5 yaprak aromaları kokusu iyi geliyor öyle içiyorum. Bi de sürekli boş ekmek yiyorum🤦🏼♀️
Nefesimmm Kbr_2019 merhaba canım ya benimde dün hafif yeşilimsi sarımsı gibi geldi biraz fazlaydı balgam gibiydi acaba bir şey olmuş mudur .siz yeşil yazınca tedirgin oldum
Kbr_2019 Nefesimmm kokuyor mu? Ve sürekliliği devam ediyor mu? Muhakkak günlük pet ya da havlu kağıt koyuyorum ben net görebilmek için koku kaşıntı yoksa sıkıntı değil dedi sakin ol stres yapma sakın
Nefesimmm Kbr_2019 koku yok da sadece peceteye geliyor silince .akıntıyla beraber birde progestanı bırakalım dedi doktor iki gündür kullanmıyorum acaba onunda etkisi var mıdır
Kbr_2019 Nefesimmm aynen öyle, aynı zamanda rahim de kasılarak genişliyor büyüyor bununla birlikte akıntılarda çeşitli şekilde gelebiliyor. çok dillendirme kalbini temiz tut hiç bşy olmaz allahın izniyle🙏🏼
Yrnkrm HilalAltun bizde 9 haftadayız ve 7 haftadan itibaren akıntı çok fazla bebek rahme yerleştiği için oluyor dediler bana