BuketBdk Burcuburc benimde ilk gebeliğim bizde bugün 18+4 olduk ama hiç hareket yok. Ultrasonda sağa sola dönüyor çok hareketli ama ben daha hissedemiyorum. Arkadaşımın kızı olucak 15 haftalık o hissediyor. :)
Burcuburc BuketBdk ben19 haftanin baslarinda cok net bi sekilde hissetmeye basladim suan 20+2 deyiz ve az once disardan bile gordum cok ilginc bi duygu haliydi ☺️
Merwish_ Gizeem3535 sorunuzu anlayamadım gizem hanım benim doğumum da 10 Haziran görünüyor şuan . Daha mı geç olması gerekiyor yada erken benim doğumum bende 18 haftalığım şuan
Kzycgl Roje merhaba benim bebeğime yorum yapmıştınız.kız demiştiniz.dna testi yaptırdım erkek bebekmiş. https://imgyukle.com/i/VBPpNb
Burcuburc BuketBdk erkek bizimki belki onunlada alakali olabilir cok dazla hareketli cunku masaAllah ☺️
BuketBdk Burcuburc bizimki de erkek🥰 ultrasonda bugün tekrar baktık çok hareketli ama ben hissedemiyorum 😂😂
Burcuburc BuketBdk biliomusun bizimkide ultrasonda cok hareketli ve 19. Haftanin basina kadar hic hissedemedim ve cok uzuluyodum ama sonra bi basladim hissetmeye simdide durmuyo ☺️ Yakinda seninde oyle olucak hic merak etme
Burcuburc Idrar yolu enfeksiyonu icin ne yapabilirim doktorumun yazdigi ilaci cok duzenli kullandim ama hicbi ise yaramadi ilac kullanmakta istemiorum artik basina boyle bisey gelen varmi aranizda ???
eylemc Burcuburc İyi akşamlar 👋 Bende de aynı problem vardı. Sürekli idar yollarında enfeksiyon denilip antibiyotik yazılıyordu. Hamilelikte protein kaçağı çıktı 🙄 test yatırdığınız zaman mutlaka protein kaçağı olup olmadığına bakılmasını isteyin. Çünkü enfeksiyon ile karıştırılabiliyormuş😏
Ademefe Merwish_ merhaba ikili taramada cinsiyet belli oluyormuş bir bilginz varmı yada ba beta hgcc sonucunu söylermsnz