sweethome1000 SELAM KIZLAR...DÜN 13+5 TİM DOKTRA GİTTİM 13+1 GÖZKTÜ ULTRASONDA 4 GÜN ÖNEMLİ DEĞİL DEDİ...KIZIM OLCAK İNŞALLAH =)
Merwish_ Benim hiç bir şey istemiyor canım , uykusuzluk baş gösterdi . Devamlı titreme oluyor ağlama geliyor . Zor yemek yiyorum .
Akaykader Merwish_ Bende 12+2 günlük hamileyim ☺️İnşallah hepimizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız miniklerimizi bu arada benim ikinci gebeliğim
Merwish_ Merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor kızlsar , bebeğini hisseden var mı karnı çıkan ? Ben hissetmiyorum hergün karnıma elimi koyuyorum . Göbeğime bakıyorum . Tribe girdim artık 😀 16+ 3 haftalığım karnım çıkmadı herhal 😀 bilemiyorum .
utnuspirinc Merwish_ merhaba bende 15 haftalik olduk bizde ☺️Ama karnim cikti benim baya bende cok cikti diye rahatsizim aslinda 😁
Ademefe Merwish_ merhaba ikili taramada cinsiyet belli oluyormuş bir bilginz varmı yada ba beta hgcc sonucunu söylermsnz
Merwish_ utnuspirinc hissediyormusunuz uzun boylumusunuz kısa mı ben 1.80 boyundayım . Bilmiyorum kiloda verdim ben ama çoçuğun şükürler olsun gelişimi iyi .
utnuspirinc Merwish_ ben kisa boyluyum canim ama o ic karinla alakali bisi senin ic karnim buyukse disari cikmaz benim kucukmus o yuzden disari cok cikik
Burcuburc Merhabalar kizlar bizde bugun 18+4 olduk. Henuz bi hareket hissedebildigimi sanmiyorum nasil bisey oldugunuda bilmiyorum. Bi an once hissetsemde icim rahatlasa. Boyle hep panik icindeyim bisey olucak yada oldu saniyorum sizde benim gibi misiniz ☺️
Merwish_ Burcuburc Burcu hanım aynen bend söyleyim . İlk gebeliğiniz mi ? Bende hissedeyim de rahatlıyım diyorum .
Greyy90 Burcuburc 17+4. Haftamdayım bir haftadır hissediyorum prensesimi, sanki içerde organlarımı çimdikliyor gibi böyle kıpır kıpır ediyor içimde bişeler yani minnacık cüsseyle şu an bunları yapıyorsa 30lu haftalarda halay başını alır gibime geliyor 😅🤩 her aşaması farklı bir duygu mucize dedikleri kadar varmış 🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh 🤲🏻
BuketBdk Burcuburc benimde ilk gebeliğim bizde bugün 18+4 olduk ama hiç hareket yok. Ultrasonda sağa sola dönüyor çok hareketli ama ben daha hissedemiyorum. Arkadaşımın kızı olucak 15 haftalık o hissediyor. :)
Burcuburc Merwish_ evet ilk gebeligim surekli bisey mi oldu korkulari var icimde bide simdi idrar yolu enfeksiyonu oldum iyice panik icindeyim yani 😞
Burcuburc Greyy90 amin insaAllah Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin bizlerinde🤲🏻 tek istedigim biraz daha rahat bi kisilik olabilmek ve tadini cikarabilmek ama nerde