Nermink kyr9324 allah bağışlasın, size de çok geçmiş olsun. Adım adım okurken sanki bende doğuruyor gibi oldum. Rabbim ne güç veriyor maşallah, çook korkarken bir anda yapabileceğinizi görüyorsunuz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kyr9324 Nermink Çok sağ olun Allah razı olsun.Gercektende öyle Biz kadınlar çok güçlüyüz Rabbim bizi böyle yaratmış doğurmak doğanın kanunu herşey kendiliğinden gelişiyor zaten Hiç merak etmeyin
Deletedmom0065 kyr9324 maşallah canim sen kendini nasil hissediyosan oyledir sayisina takilip belki psikolojik olarak kendini şartlardin aciya. Ama cabuk iyilesirsin insallah allah yardimcin olsun❤ bebişli hayat nasil alisabildiniz mi 🙈 uykulariniz nasil henuz zorluyor mu🙈
kyr9324 Deletedmom0065 Allah razı olsun inşallh canım.Bebişli hayat güzel ama çok uykusuz 😊 gündüz uyuyup gece uyumayan bi bebişimiz var 40ından sonra düzene girer diye düşünüyorum.Günde 2-3 saat anca uyuyabiliyorum şuanda normalde hiç dayanamazdm ama Rabbim gücünü veriyor.bide en çok çektiğim şey göğüs ucu yaralarım fena acılı bişeymiş
kyr9324 Papatya_anne Bnce imkanınız varsa kesinlikle özel hastanede yapın.Benim hastanenin fiyatı çok makuldu mesela 1350₺ dogurdum Hep diyorum eşim annem vs Sancı çekerken yanımda olmasaydı çok zor yapardım.Onlardan çok yardım aldım güç aldım.Doğumdan korkmayın bence ben hep kendimi herkes nasıl doğurduysa ben de doğururum diye teselli ettim cesaret verdim ve Öyle de oldu öyle ya da böyle doğrucaksın canım 😀
Annemmm2 kyr9324 Hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah 😍 Peki çok merak ediyorum Ssvd düşünüyorum ben dikişleriniz cok rahatsız ediyor mu? Ben sezeryanda dikişlerden cok cektim o yüzden sezeryan olmasını istemiyorum insallah normal dogum denicez
kyr9324 Annemmm2 Ya kesinlikle sezeryan dikişi gbi değildir çok şükür karnımın üzerine alıp emzirebiliyorum iyi kötü oturabiliyorm Ama normal doğum yapıp dikişi çok fazla olanlarda olabiliyor o yüzden dikişler kısmet işi birazda.
kyr9324 Medmedomedine Hayır hiç acımıyor sadece sancı çekerken bakmaak istiyorlar o zaman biraz canınız bunaldığı için acı hissediyorsunuz
Deletedmom0065 kyr9324 allah yardimciniz olsun herkes diyor ki başka bir sey olsa asla yapilmaz ama evlat bambaşka gecelerce uyumayayim gülümsedi mi butun yorgunluk bitiyor diyor:) gunduz siz işlerle ugrastiginiz icin mi uyumuyorsunuz. Bebişle beraber gunduz sizdr uyusaniz?
kyr9324 Deletedmom0065 Gündüz açılmış oluyor uykum o yüzden ben uyumuyorum ve sansıma Gündüz her yatmaya kalktıgımda bebeğim uyanmıs oluyo 😃
Ocakannesi53 kyr9324 Allah hayırlı sağlıkı evlat olmasını nasp etsin. Bize de böyle kolay sağlıklı doğumlar nasil etsin 🤩🤩 plasentayı nasıl çıkarıyorlar? Doktor mu çıkarıyor tekrar ıkınmayla mı çıkıyor onu hissettiniz mi
Dlk06 kyr9324 hayırlı olsn Allah analı babalı büyütsün 😊 bu kanala girememesi kilodan dolayı olabilir miymş acaba bişey dedi mi doktor o konuda
kyr9324 Dlk06 Kilodan dolayı değilde omuzları geniş diye olablir.Çünkü bir arkadaşımın bebeği 4 kg dolmuştu ama son bir aydır hep kanaldaydı diyordu
nightingale kyr9324 Canım tam anlayamadım benim doktorum nst de sancı çıkmadığı için hic aşağıdan muayene etmedi bugüne kadar, su an 40+1 im yani nst de sanci olmasa da, rahimde açılma olabiliyo muymuş? Beni sürekli sanci yok suyun iyi diye eve gönderiyorlar
kyr9324 nightingale Vallahi ben de oldu.Evde çok sancı çektim ama nstde O esnada sancı kasılma faln gelmediği için hiç sancı çıkmadı.utrasonda bile Açılma görülmedi ama alttan muay ne de görüldü.En iyi muayene alttan muayene bence
kyr9324 nightingale Ama şöyle de bir durum var ben çok ağrı çekiyordum siz ağrı çekmiyorsanız açılma olmayadabilir
nightingale kyr9324 anladım canım, bende sadece bebek hareketleriyle birlikte ağrı oluyor . Tesekkur ederim Allah bağışlasın bu arada uzun mutlu omrunuz olsun inşallah