Dlktpl @Deebg @DiplomaliEvHanimi @Tugce1803 kızlar nasılsınız durumlarınız ne ben bıkacgun baya depresyone gırdım yazasım gelmedı hıc dun dr un dedıgı saatte ılıskı oldu sımdı buaksam da olmalımı bılıyorum kafam cokcok karısık sızler naptınız
DiplomaliEvHanimi Dlktpl hafif bel krampi gogus hassasiyeti ile yola devam bugun adet gunum 😍 1.2gun onceden agrim basliyosu suan bisey yok
Dlktpl DiplomaliEvHanimi buaksam da yapıyım cnm da ıkıgunde bıre donerım az da olsa umu etmek ıstıyrum :( sen test yaptınmı pekı
Hmdsena2019 Dlktpl canım kac gündür okuyorm seni takip ediyorum inanki ne diyeyim bilmiyorm resmen hormonlar ters köşe yapıyo seni ve çok çok üzülüyosun haklı olarak
Hmdsena2019 Dlktpl inşAllah hepsi geride kalcak dönüp baktığında vay ben neler atlatmışım diceksin 😊😊
Dlktpl Hmdsena2019 ay ıns kuzum ya sağol yazdıkların ıcın allah cok zor zamanlardan gecırıyor bugunumuze sukur yınede hıc yoksa bu ay %1 umut edıyorum nabalım
Dlktpl @Tugce1803 @DiplomaliEvHanimi @TunarinAnnesi kızlar nasılsınız bızım dun ılıskı olmadı sabah oldu bır umut zaman geceın dıye bekliyorum dun yapıskan akıntılar geldı neydı bılmem sızler naptınız
TunarinAnnesi Dlktpl bende beklemedeyim kuzum daha 6 gün var Adete test yaptim silik bişiy var https://imgyukle.com/i/RPw92x Doktorum görünüyor dedi
Erkanpasam Dlktpl canim sen yumurtlama gunlerindesin artik benim 6 gunum var insallah bu ay bekleyen herkeze nasip olsun
Dlktpl Erkanpasam 22.gunum 4 gun once ıgne oldum 26mmdı yumurtam buyuktu catlamadı kendı cnm hayırlısı