DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi asla umut ettirmek istemem gordugumi soyluyorum bana gore lekelenme yeni olmus bayaaa erken ama hayirlisi 🥰. 3,4gun yada 1hafta sonra yeniden yap test belki belirginlesir
plnmir Deebg Merhaba canım bende aynı yerden bu ay testi aldım memnun musun yani yeni mi basladın kullanmaya
TunarinAnnesi Dlktpl sen Moralini Allaha bağla bi anda yeşerir umutlar belki 2 yumurtan vardi 1 patladi biri patlamada
Deebg plnmir bu ay başladım canım ben geçen ay laboquik marka kullanmıştım çizgiler net değildi bu kullandığım iyi gibi çizgiler net çıkıyor en azından
Busimss Deebg laboquik iyidir aslında kuzum ama sen memnun kalmadın mı ? Ben hep onunla anlardım yumurtlamamı falan
plnmir Deebg canım ben ilk defa bu ay ovulasyon yapıcam adet ayın 6 sında bitti 7 sinden beri test yapıyorum hergün ama daha koyulasma baslamadı :)
Deebg Busimss pek memnun kalmadım canım aldığım yerle alakalı olabilir ama çizgiler hiç net olmadı iki çizgide silikti
Arden_mom plnmir Bende bu ay ilk defa yaptım adet bitince 2 gün sonra yapmaya başladım sabırsızca acaba testlerdemi sorun var neden çıkmıyor derken çift çizgiyi gördüm Yapmaya devam et 2-3 güne sende görürsün bence 😇