Elifyor Ulasbebek 37+6 😍 hiç ama hiç geçmiyor zaman hem dursun iyice gelişsin kilo alsın istiyorum hemde artık çok merak ediyorum ve iyice ağırlaştım doğsun istiyorum bir an önce kollarıma almak istiyorum inşallah 😑 ne yazık ki hiçbir belirti de yook 😵😣
Ulasbebek Elifyor normal dogum mu istiorsn canim. Sanırım sezeryan 37 38 de oluormusta bende geliş tarihini hesapliordum.
anne543769 Ulasbebek ben ben benn 🤰🏼 ya henüz 11haftalığız ama ben inanılmaz heycanlıyım sürekli bebişe alışveriş yapasım var 😍sürekli ultrasona girip görmek istiyorum artık eli ayağı belirginleştin böyleyken insan sürekli görmek istiyo😊 biran önce doğurmak istiyorummm
Ulasbebek anne543769 evde ultrason cihazi olsa keske die az hayal etmiiorm😂😂 ben daha alisverise başlamadım ki bana kalsa baslardimda birakmadilar😁 cümlemize sabir yarabbi 🤗🐣🐣🐣🐣
Ulasbebek Ozgesn ovv sen benden heyecanlı ciktin 😂canim allah hepimize sabir versjn saglikla gelsin kuzularimiz
anne543769 Ulasbebek amin canım 🙏🏻❤️😍hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişleri😂😍❤️ ben yarın yine gidecem bebişi görmeye🙈🙈
espalp Ulasbebek doğunca zaman sadece bir kavramdan ibaret oluyor 😂 içerdeyken daha iyiydi 😂😂😂 özledim ben hamileliği🙏🏻
EzgiCetin Ulasbebek hareketlenmeler arttıkça zaman daha kolay geçiyor :) 27+4teyim ben de biraz heyecanla bekliyorum ama bu zamanlar da çok kıymetli, bir daha hiç şu an bulunduğu yerde bulunmayacak neticede. Tadını çıkarmak lazım ;)
Ulasbebek Elifyor ay canim tebrik ederim allah anali babali büyütsün 💖💖💖🤗🤗 lokal miydi anestezi cok ağrın var mi
Elifyor Ulasbebek çok teşekkür ederim canım spinal oldu da çok berbat bir baş ağrısı çekiyorum canım doğumdan beri o da anestezinin etkisiymiş ne zaman geçer bilmiyorum çok kötü ama 😐😵