Buseeeee Bende daha hissetmiyorum arada pıt pıt bir şey oluyo,yalnız sağa sola dönerken kalkıp otururken kasıkta ağrı var bir kaç gündür sizlerde de varmı?
Medine_1992 eknsnsr98 canım tekme gibi değil çok nette değil ama içinde sanki mısır patlıyor gibi anlık birsey dinlenince oluyordu uzanınca yani
Medine_1992 eknsnsr98 canım o haftada öyleydi şimdi saatte 3 4 kere vuruyor sen kafana takma o zamanlar güçsüz olabiliyorlar hareket etse bile hissetmeme olabilir
Merveeex eknsnsr98 ilk pıt pıt sanki damar atıyordu sonra sanki karnımda baloncuk patlaması gibi olmaya başladı şimdide resmen içeriden biri pat diye vuruyor böyle sağdan sola döne döne bi baloncuk gidiyor sanki elinde balık tutarsın kayar ya öyle bir his 🙊
Medine_1992 eknsnsr98 canım ben Kendi yasadıgımı diyorum hani şöyle 26 27 hafta olsan hissetmeyince sıkıntıda şimdi zaten ilk hareketleri ondan normal
Mervekertisci ben 14. Haftada hissetmeye başladım Çok garip. Hatta böyle ilk başta ince bir sancı sandım doktoruma söyledim güldü , ilk gebeliğim nerden bileyim 🤷🏼♀️ buradakiler de kesssinlikle 20-22’den önce hissedemezsiniz falan diyor. Hissediyorsunuz bal gibi. İçimde minik bir su yılanı varmış gibi 🤣