• Gebelik
  • Nişan gelmesi için illa açılma mı olması lazım kızlar

Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını 40+1 im hic birşey yok karnım aşağıya bile düşmedi
    Eceyavuz çatı muayenesinde açıklık çıkmadı ama nişanım geldi doktor dedi ki nişan glrmeis için açılma olması lazım kahverengi sümüksü birşey geldi
      Tamammm nisanimda suyumda geldi acilmam yoktu sancim yoktu suni ile doğurdum
        Ezgib işte aradığım sorunun cevabı çok teşekkür ediyorum
        Tamammm bende açılmada yok sadece yumuşama var dedi doktorum nisan yok leke yok karnım düşmemiş sonum sezeryan olacak gibime geliyor 😥
          Nişanin açılma ile alakası yok diye biliyorum, nişanı gelipte açıklığı olmayan insanlar var
          Mesela benim açıklık 4 santim olunca nişan geldi yani açıklıkla alakası yok bence
            Hayır alakası yok nişan gelip peşine su da gelebilir açılma olmadan
            Eceyavuz hiç öyle deme canım benim bebek 41.haftaya kadar kanala bile inmemişti ne sancı ne açıklık birşey yoktu sadece doğum yapacağım gün 1 parmak açıklık ve yumuşama olmuş dediler ve o gün doğurdum
              Tamammm aynen ya her doktora güven olmuyor artık. Ben doktora 3 gün öncesinden sordum normal doğum olur mu diye . olur dedi 3 gün sonra suyu geldi acil hastaneye gittim sezeryana aldı. İlk doğum ve panikten dolayı ne olduğunu anlamadan ameliyathanede buldum kendimi
                Zeyzey77 tek doktorda yetinmemek gerek suyum geldi bildiğin ılık içme suyu gibi. ama eve gönderdi sancı çıkmadığı için. su değildir o idrardır diyor. idrarın farkını anlamayacak kadar da bilinçsiz değilim kokusuz bildiğin içme suyu ve tutamadım
                  Zeyzey77 canım doktor öyle demiştir ama gidişat beklenildiği gibi olmamıştır. Doğum anında bile yöntem değişebiliyor, o anki komplikasyonlara göre.
                    Eceyavuz bende 39+3 um bugun diger postlardada gordum seni:) hep yalanci kasilmalarm olmustu . Dun gece hurma kaynattm 1 bardak kadar suda sonrw dinlendirip ictm ve hurmalari yedim .( herseyi denedim squat merdiven sick su vs vs hic bir belirti olmadi) Sabah uyandigimda nisanim geldi bugun . Yarin sabah kontrole gidicem acikliga ve catiya bakicak doktor. Suan icin sancim yok.
                    Belki sanada hurma suyu iyi gelebilir yapmadiysan :)