Helen0101_ Acaba doğum esnasında açıklığa bakıyorlar ya o ile çatı muayenesi aynı mı onu merak ediyorum ben de
tugbadm CerenAkbulut dar mı yada uygun mı olup olmadığına bir kaç kez bakılıp mı karar veriliyor anlamadım aslında haftanız çok güzel sizin
CerenAkbulut tugbadm ben yurtdışındayım, farklı bir uygulama olabilir. Bana birkaç kez bakıldı evet uygun olacak mı diye. Burada zorunlu olmadığı sürece sezaryen yasak, emin olmak zorunda doktor.
tugbadm Nur___ canım ben hamile olmadan önce bir şaktan muayene oldum bir aletle çok canım acımıştı şimdi de öyle olursa diye korkuyorum
Nur___ tugbadm korkma canım öyle korkacak bi yanı yok hani, çevreden olumsuz şeyler duydu isen belki ondandır ama inan ki kolay hem doğum yapıcaz Allahın izniyle bu kolay bi ayrıntı olarak düşünelim 🤗🙏
tugbadm Kimisi tetikliyor diyor meral ettim ben 36 hafta da olucam muayene tetiklerse haftası iyi sanırım bir sorun olmaz inş
Minedy 39+2 normal kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapıldı ne açılma ne yumuşama var dedi dr. Ama muayeneden 1 saat sonra nişanım geldi. Acil spinal sezaryen oldum. Açılma olmadığı için. Başka risklerde vardı tabii.
Bahar2 tugbadm ay elini atınca çok büyük bir acı hissettim içinde elini çevirmedi ama çok canım yandı oradan ayrıldık biraz alışveriş yaptık tuvalete gidince her yerimin kan olduğunu farkettim o şekilde hastaneye yatışım yapıldı yedi buçuk sene öncesi Bu nasıl olur bilmiyorum
Bahar2 tugbadm yaklaşık 5,5 saat sürdü epiduralsiz normal Doğum oldu son iki saate kadar çok fazla sancım yoktu
Minedy tugbadm evet, öyle. Mesela benim eltimde benden 2 ay önce doğum yaptı. O da genel anesteziden memnun kaldı. Bunlar kişiye göre değişiyor.
Bahar2 tugbadm inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı benimde 92 günüm kaldı heyecanla bekliyorum 🍀❤️