Mrv123 kfulya1905 bende metpamide işe yaramadı Zofer cok iyi gelmişti ben cok kusuyordum 16 haftama kadara gece gündüz gece bile kalkıyordum kusmak için Zofer biraz tehlikeli bir ilaçmış bebeğe zarar veriyormuş ama benim bebeğim cok sağlıklı cok şükür
Sldaygn Bana iyi gelen tek bu ilaç oldu bünyeden bünyeye farklı oluyor demekki. Mesela bende hiç uyku olmadı
Mrv123 kfulya1905 Zoferi bir dene istersen benim kurtarıcım olmuştu cok şükürde cözümü var ben 12 haftaya kadar ilaç içmicem dedim ama olacak gibi değildi elden ayaktan düşmüştüm artık tansiyonlarım cok düşüktü
Acrbaby kfulya1905 banada verdi işe yaramayınca boşuna içmiyim dedim bıraktım 🙈 ilaç sonuçta 😐 bulantı geldimi hiç bişey engellemiyor malesef ...
sebos kfulya1905 ben bu ilaç sayesinde kendime geliyodum sabah kalkar kalkmaz hemen içiyodum iyi geliyodu yada ben öyle hissediyordum 😞
zehracinar kfulya1905 valla keşke bana yazsaydı doktorum 😂çok güzel bi hap annem vertigo için kullanırdı bende uzun yola gidince kullanırdım gayet işe yarıyor ama kafayı baya güzel ediyor 😂
Egekizi Kizlar bugun bulantim ve kusmam olunca doktorumu aradim.doktorum bu ilaci yazdi.bulantimi kesti benim.ama uyku hali fena.calisanlar icmesin derim.sarhos gibi oldum
Minikfasulye kfulya1905 6 haftalikken basladi bulantilar imkani yok gecmedi hergun acile gdip serum taktrdm su daha icemedm 1 gun doktora soyledm zofer yazdi bu ilac sadece damardn serumla verdilermi etki ediyo yoksa siddetli oldugnda bulanti gercekden agiz yoluyla almak ise yaramiyo zofer kullandm ben 13. Haftama.kadar her gun bi tane attim ama ben sabah atmadm ikndin 4 bucuk 5 gibi attm bi gun idare ediyodu bulantilarnn siddetlendi saate dikkat et o saatten bi saat once at. Bide churchill iciyodm bn oglen gibi oda baya kesiyodu umarim faydasi olur 😚
mervesarp2005 Bende vertigo için kullanıyorum.kusmalarim ve baş donmelerimcok şükür azaldı bu ilaç sayesinde.ama tabi fena uyku yapıyor. İşte bir kere kullandım zorlandim. Ama raporluyken evde kullandigimda uyuma imkanım olduğu için çok güzel rahatlatti