Mucizeannisi Kızlar 22 haftalık hamileyim çok üşüyorum hatta geçen hafta tüm vücudum 1 saat titredi battaniye altında olmama rağmen böyle olan var mi ☹️☹️☹️
Hzr_7714 Mucizeannisi Ben oyleyim malesef. surekli battaniyr altindayim kansizlik falanda yok temmuz agustos ayinda bile boyleydim 🙄
Busra_karadag Mucizeannisi ben 16 haftalık hamileyim ama bende donuyorum resmen soguga hiç geleyorum bende bil iyorm neden oldugunu bende burda beklim bakalm
Akademisyenanne Mucizeannisi kan degerlerinize baktirin☘️ Ben de oyleydim. Epey kansizlik cikti. Kan ilacini ikiye cikardi doktorum. Bir de karadut özüne başladım.
kaan Mucizeannisi ay bende üşüyorum çok fazla 😞 sürekli evin içinde mont giyesim var. Kombi yanıyor bir de elektrikli soba yakıp oturuyorum. Oğluma hırka giydiriyorum terliyor çocuk. Ayarlayamiyorum ona da ne giydireceğimi 😞 25. Hafta bitiyor bizim de
Mucizeannisi Busra_karadag hiç bir şekilde ısınamıyorum desem yeridir. Salı günü kontrolüm var sorcam bakalım doktora
Mucizeannisi Akademisyenanne kan hapı mide bulantısı yaptığı için içemiyordum. Bu hafta doktora sorucam. Onun yerine pekmez içmeye başlamıştım ama kansızlıktan olabilir. Size iyi geldi mi peki
Mucizeannisi kaan bende sürekli eşime sen de kazak giy üşümüyor musun battaniye ört üzerine diyorum. Neden böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️😕
Canannncan Mucizeannisi canım gece yatarken kullanmayı dene kan hapını ben öyle yapıyorum midemde bulanmıyo
Akademisyenanne Mucizeannisi kan ilacini ikiye cikarinca duzeldi degerlerim. Tok karinla aliyorum ben bulanti yapmiyor.
BeybininAnasi Ben de çok üşüyorum :( kansızlık var biraz ama öyle aşırı da değil. Kan ilaçlarımı ikiye çıkardım ama hala çok üşüyorum :(
Mucizeannisi BeybininAnasi hem çok üşüyorum hem çok halsizim hiç battaniyenin altından kalkasım gelmiyor ☹️
Beyzanurlina Mucizeannisi bende öleydimmm gece titreyerek uyanıyodum resmennn içim titriyoduuuu yazın ortasında 🙈
SedanurYaprak Mucizeannisi bende aynı sekıldeyım 23 haftalıgım ne yaparsam yapıyım ısınamıyorum kansızlık sorunum da yok
Mucizeannisi SedanurYaprak aynen aynen bende bu hafta kan değerlerime bi baktırayım düştü mü aceba hiç birşey yapmak istemiyorum üşüyorum diye ☹️
Vera18 Bende çok üşüyorum kansızlıkta yok ama normalde de çok üşüyen biriydim şimdiden kat kat giyinmeye başladım
Mucizeannisi Vera18 ben normalde hiç üşümezdim son 2 haftadır battaniye üzerimde geziyorum diyebilirim 😕😕