svvlgnrt Gencdal222 Olmaz mı 😊çok hemde korkulu rüyam ama mecburuz.Raabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.benimde ikinci ama aynı şekilde korkuyorum.igneden bile korkan biri olarak😊😟benim sezeryan spinal olacağım en çok ameliyattan çok iğneden korkuyorum valla😪
BayanYaman Gencdal222 bende korkuyordum canım ama her gün ağrı çekmektense bir gün çekmek daha mantıklı heryerim ağrıyo şuan belim ve çatı kemiklerim çok fena resmen zonk zonk diye vuruyor 36+4 üm bu arada ve artık gelsin istiyorum korku falan kalmadı 😞😞
Svcnn Gencdal222 varrr ikinci.hamilelgm olmasna ragmen endise encokta sancilara nasil dayancm dye dusunyrm allah yardm edyr insallh korkularm bosa kalr😯
Zera_ER Ay bende şeytana uydum doğum videosu izledimm bin pişmanım🤦🏻♀️ Eskiden gün sayıodum şimdi ııımmm cok yaklaşmasada olur kafasndayım 😭 Son günlerde sanırım kaçıcak delik arıycam 🐥
Gencdal222 Ben bile Doğum sancısından bazen keşke sezeryan olsam diyorum her iki doğumumda çok zor oldu bellide bu yüzden çoknkorkuyorum
Svcnn Bgmbgm bende kednmi oyle teselli edyrm ikinci dogumm olacak daha kolay olur insalh allah yardm eder bizlere
Asilduru Korksanızda çıkacak bi şekilde 😆 ama ben hep etrafımdaki çocuk için derman arayan insanları düşünüyorum dualar ediyorum İnan’ın korku morku kalmıyor
Gencdal222 Allah bir sancıda kurtarır inş hepimizi ya ben daha 20 haftalığım psikolojim bozuldu resmen
Omerasafinannesi Gencdal222 Canim korkma niye korkuyosun Rabbim o mucizeyi icine nasi koyduysa gunu geldiginde de cikmasina yardim eder😊ben astim hastasiyim nefes almakta problem yasiyorum ama normalden korkmuyorum kendini korkutma herks nasi doguruyo kiz oyle dusun bizmi yapamiycaz😀
Gencdal222 Zaten Doğum yapan birini görünce aa o nasıl yaptıysa bende yaparım herhalde diyorum inş kızlar bizde doğum hikayelerimizi burda paylaşırız 😍
Dnfrn Gencdal222 dr sordu doğumunu nasıl düşşnüyorsun diye bende hiç birisi dedim 😂😂 şok oldu adam en azından şimdilik düşünmek istemiyorum yaklaşınca doğum elbet düşürüz akılına göre dedim😂😂😂
Gencdal222 Dnfrn ben devlete gidiyorum onu bile sormadılar senin iyiymiş yine ben olsam hemen sezeryan derdim 😄