NilayBebek Momdilay p dentem61 benimde karnım çok kaşınıyo 😣kızarana kadar kaşıyorum yani neden ola bilir acaba?
dentem61 NilayBebek bilmiyorum yaraa ettim kaşırken gerildiği için olabilirmiş erken ama anlamadım ki
Cnnkgn NilayBebek kaşımayın sakın karın gerildigi icin kaşıntı oluyor. Eger siz kasirsaniz catlaklar olusur aman dikkat bol bol kremleyin yaglayin. Benimde oyle çünkü
Handeay7 Benim de 6 nisanda ve oğlum olacak Allah'ın izniyle 🙏 son 4-5 gündür bebeğimin hareketlerini baya baya hissediyorum zaten doktorumuzda 10 gün onceki kontrolde artık hissetmeye başlayacaksın demişti ☺️
Anneadayi_34 anjel_selinaa benim 15+4 bana 25 nisan doğum tarihi verdiler sizin daha geride nasıl daha erken doğum olabilir bir yanlışlık var bence
ErErulu Bizde 14+4 üz 😊😊 27 Nisan tahmini doğum tarihimiz herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum bakalım nasip
Ozlembln Hesaplamaya göre 7nisan ama erken doğum olur diye düşünüyorum. Serklajlıyım. Ve hala bulantım geçmedi .sizlerdede devam edem varmı?
Ozlembln resimag.com/p1/5d34f2b6bf7.jpeg Benim iki kızım var , bir kızımıda etken doğumla kaybettim. Şimdi 17 haftalığız doktorum erkek diyor ama biz niyeyse inanamıyoruz. Hep kızmış gibi geliyor. Resmini sizede göstermek istiyorum☺️
anjel_selinaa Anneadayi_34 Canım uygulamada 30 nisan ama doktor 24-25 nisan dedi çünkü 1 hafta önde gidiyoruz galiba ondan
Gnvrtgc Selamm annişler ☺️ Bende 16+0 ım bugün. 20 Nisan olarak görünüyor doğum. En son 12 haftayken kontrolüm vardı,cinsiyet için erkendi. Sıradaki kontrolüm yarın,inşAllah öğreniriz artık ☺️ Tabi önceliğim,herşey yolunda mı,sağlıklı mı büyüdü mü onu öğrenmek ☺️