anjel_selinaa Anneadayi_34 Canım uygulamada 30 nisan ama doktor 24-25 nisan dedi çünkü 1 hafta önde gidiyoruz galiba ondan
Olimbera hohomoromu hemoroid yerine hemoroit yazdm diye mi hızlı yazınca öyle olmuş 🤣🤣🤣 ama evet karadenizliyim...
Edaliiii Jasminjas canım bana demir hapı falan verdi onlar daha fena yaptı korkudan afedersin tuvalete gidemiyorum 4 günde bir çıkıyorum normal diyorlar ama lavaboya çıkamamak çok zor. Sanki bagirsaklarim hiç çalışmıyor.
Aysizm Selam güzel anne adayları biz de 16+3 olduk dogum tarihi 17 nisan gorunuyor. sabahtan beri aklimi karistiran bi durum var karnim cok geriliyor sanki patlayacakmisim gibi hissediyorum ve baya sertlesti simdiye kadar hic karnim yoktu ara ara da karin agrisi ve bolca bel agrisi oluyor bu durumu yasayan var mi acaba?
anjel_selinaa Anneadayi_34 yok canım geçen hafta pazartesi gitmiştim kontrole belli değildi bacakları kapalı dedi doktor bakalım cumartesi tekrar gidecem ilk bebeğim sağlıklı olsunda başka birşey istemiyorum
Aysizm Anneadayi_34 cok endiselendim kontrolume de daha var 2 hafta sonra detayliya girecegiz bakalim
Aysizm Canliva uzun sure ayakta kaldigimi farkettim dinlenerek ve karnimi destekleyerek biraz rahatladim
fatmanur309 Eveeeet düsündügüm gibi oldu Nisan ayi gercekten kiz ayi heralde bugün cinsiyetimizi bizde ögrendik.. ve allahin izniyle kizim olacak 😍❤️
fatmanur309 Aysizm rabbim hepimize yardimci olsunnn Insallah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Anneadayi_34 anjel_selinaa benim de ilk bebeğim geçen hafta ben de gittim ama benimki de göstermedi ben de çok merak ediyorum. Sağlıkla gelsinler de cinsiyet çok önemli değil ilk çocuk sonuçta.
hohomoromu Olimbera yok canım yazdığın yanlışı görmedim bile olimbera isminden dolayı rizede fındıklıda galiba olimbera köy evi diye bi yer var ya ordan dolayı tahmin ettim