Zeynepppp07 Bizde minoşumla 18 haftalık olduk doğum 6nisan dedi doktar ama kız çocukları erken geliyor diye Mart sonuda olabilir dedi bakalım birde 16haftalıkta hissettim hareketlerini
Jasminjas Yagmur2020 ben de çok merak ediyorum okadar bulantı hissederken en azından onu hissetsem boşa bulantı çekmicem gibi geliyo
Meleyke97 Aysekose kiz dediler Ama icimde inamsizlik var Insallahki dogrudur . Sende bellimi cinsiyyet?
spiker_anne Deletedmom099 bnimde 17 haftalik 13 nisana denk geliyor ultrason ve Sat tarihleri uymuyor bazen ama ileriki haftalarda genelde oturuyor düzen ❤
spiker_anne Hatice_ceylan Evet canımm ❤ 13 nisan dediler ama kız bebek bi ihtimal erken gelirse belki doğum günüme denk gelir 3 Nisana ❤❤❤
Deletedmom099 spiker_anne valla herşeyi plansızca denk getiriyoruz 😂😂 doğum günümde hamile kalmışım evlilik yıl dönümümüzden bi kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim gününde doğarsada babasının doğum gününde doğacak 😂
Deletedmom0810 Jasminjas doktor bana Demir ilacı verdiğinden beri ben hep ishal gibiyim o ilaç baya yardımcı oluyo tabi Demir ihtiyacınız varsa bir çözüm 🙏🏻
zelis63 Deletedmom0810 Canm Demir ilacını kabızlık için mi veriyor 🤭 bende çok kötü çektim bana bir tozla birlkte verdi Demir ilaçı üstüne çok iyi oldum
Jasminjas Deletedmom0810 hangi haftada verdi Demir ilacını cuma doktora gidicez umarım bana da verir ben de rahatlarım artık
Deletedmom0810 zelis63 yok canım bana 12. Haftaya girince direk vermişti ama arada bir kabızlık oluyordum on uda çözmüştü 🙏🏻
Seyma23 zelis63 hayır canım demir ilacı kan ilacı aslında . kabızlık için vermiyorlar ama denir ilacı kabızlık yaptı bende 😂
Jasminjas Deletedmom0810 ben 16.haftamdayım.12. Haftada bana multivitamin verdi vinalac. İçinde 17 mg Demir de var ama. Sana hangi ilacı verdi