suuperisii 20 haftalik hamileyim kan değerim 10.1 taneyle yükselemiyor 2 ye çıkardı doktorum.Gunde 2 tane kullanan var mı varsa değeri nasil
Terspektif suuperisii benimki 19. Haftada 9.5 çıktı baya düşmüş 10.5 tu önceden. sağlık ocağındaki hemşire bidaha ki gelişimde değerim yine düşük çıkarsa 2 ye yükseltmemiz gerek dedi. Şuan hala bitane kullanıyorum.
Merve0625 suuperisii ben 2 tane içiyorum canım degerim hiç yükselmedi 35 haftalık hamileyim. Doğuma kadar böyle.
Neslihan54 Benim 9de değerim 9lara düştü 1 ay günde 2 tane ferramat kullandim ay sonunda 11e yükselmişti
dfnmre bende gunde 2 tane maltofer iciyorum kan degerim hep dusuk 8 ,9 .. 4 tane ic dedi son gittigimde ama zaten 2taneyi korkarak iciyorum icemem .. gunduz pekmeze basladim 2 kasik pekmez yiyorum gece yatmadan 2 tane maltofer iciyorum sise olanlardan insallah duzelir
Yesoo Demir hapını portakal suyuyla birlikte içerseniz kanınıza daha cabuk karışıomuş belki bir faydası olur
Gldn35 Saglikocagindan doktor 2 tane iç dedi... doktorum onun yerine bol bol kırmızı et ye bir tane ilaç yeter dedi... ayrıca tere aşırı derecede kan yapior... Ben değerlerimi öyle yukselttim çok aşırı dusuktü hamilelik öncesinde..