ozgeecan9 Simurgizmir hadi ya bende 7gün varken öğrendim coraspin kullanıyordum zaten görüştüm doktorumla carsmba baslıcak 4+2 ym suan canım
ozgeecan9 Bsrtrcl üzülme canım 3 tane kaybım var ve bende öğreneli 3 ay oldu İyiki öğrenmişim die seviniyorum ömür boyu coraspin kullanıcam ben baya ileri derecede prof. Beynin phtı atabilirdi iyiki olmamış dedi.
Minik_mucizemm Bsrtrcl Üzülmeyin nolur çok şükür çaresi var benimde bir düşüğüm var araştırma Hastanesi'ne gittim eşim ve benden genetik testler alındı ve bende 1.59 değerinde pıhtı çıktı hamilelikte biraz zorlu süreç ama inşallah bugünlerde geçer sağlıkla kucağımıza alalım bugünleri unuturuz 🤗
Fatosduzgun55 Bsrtrcl üzülme lütfen bunu ogrendıgın senın ıcın cok daha ıyı olmus. Benımde ıkı kaybım var ve bundan once bılmıyordumm ve bebıslerın kalbı ya atmıyordu yada attıkdan sonra duruyordu. En son gebe kaldım corasprın ve ıgne basladı cok sukur yolun sonuna kadar geldık sayılır doguma son 15gunum✌ tedavısı var yanı uzulme🤗
Gonja Hangi degerlerde cıktı ama sızın dr bana senın bu ıkı genın onemli degıl herkes de nerdeyse var denıldı
ozgeecan9 Gonja canım suan hatırlamıyorum ama sana şöyle söyliyim arkdsımn 2 tane düşüğü oldu ve doktoru test falan istemeden coraspine baslattı 1 ay sonra hamile kaldı hala kullanıyor ve 4aylık oldu suan
Bsrtrcl Gonja MTHFR (C677T) heterezigot MTHFR (A1298C) heterezigot Pal-1 heterezigot bu değerlerde bulundu
Bsrtrcl ozgeecan9 çok geçmiş olsun canım sanada. Bundan sonra inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bizlerinde sağlığımız yerinde olsun..
Minik_mucizemm ozgeecan9 Ben hamile kalmadan coraspirin kullandım hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkken hemen başladım çok şükür herşey yolunda. Sabah iğne yapıyorum,akşam coraspirin kullanıyorum.
ozgeecan9 Minik_mucizemm insallah benim de hersey yolunda gder canım🙏🏼 Carsamba gdicem 4+2 bugün gec kalmıs olmam herhalde
Minik_mucizemm ozgeecan9 Rabb'im gönlünüze göre versin bebek zaten sizw tutunma aşamasında hemen başlatır Çarşamba günü birşey olmaz inşallah dua etcem size 🤗
Bsrtrcl ozgeecan9 doktor ile görüşemedim daha zaten şu an başka bir sıkıntım var idrarda protein kaçağım var onu halletmeden düşünemem. Düşünmeye başladığım zaman doktoruma gidicem. Bu söylediklerim nedir biliyor musunuz?
Minik_mucizemm ozgeecan9 Coraspini ben son adetim bittikten sonra hemen kullandım onun sayesinde hamile kaldım doktorum kullan dedi ve 3 hafta kullandım 4. Hafta hamile olduğumu öğrendim
ozgeecan9 Bsrtrcl saol aynen canım önemli olan sağlımz canım herşeyin en hayırlısını nasip etsin rabbim🙏🏼
ozgeecan9 Bsrtrcl canım ben pek blmiyorm ama sanırım homozigot olan ileri oluyormus tam net blmiyom bende
Minik_mucizemm Bsrtrcl Bende ilk çok üzülmüştüm hemde çok çünkü başka bir sıkıntım yoktu bunu duymak beni üzdü. Ama erken öğrenmen beni sevindirdi çünkü bu sebeple her hamilelik düşük ile sonuçlanacaktı hemen öğrenir öğrenmez iğneye başladık birşey olmadı. Sizinde öyle olur inşallah Allah'ım kimsenin kucağını boş koymasın inşallah 🤗🐣❣️
MrsCakmaktas ozgeecan9 ben hamilelikten once coraspin kullaniyordum hamile oldugumu ogrenince doktora gittim keseyi gorunce igneye basladik
Gonja Her degerde kullandırmıyolar hangı degerlerde cıktı onu da yazarsanız daha ıyı olur cunkı bızımkı heterozıgot dger cıddı olan homozigo ymuş sanırsam