Lindam elifnurdeniz 31 haftalığım 2 kilo aldım. Çünkü ilk üç ayda beş kilo vermiştim. Verdiğimle beraber 7 kilo aldım Ama bu ara acayip iştahım arttı sanırım son güne kadar bi 7 kilo daha alırım
elifnurdeniz doganBanu ay aynı ben ya 😂 52 kiloyla kaldım 58 le en fazla 60 la doğururum dedim ama zor gibi 😂
doganBanu elifnurdeniz 😂😂😂 hayırlısı diyelim , şuanki düşüncemse hadi kilo alıyorum tamam kabullendim en azından çatlamasam🙈
Hatice_ceylan elifnurdeniz 44 ile hamıle kaldım . Ama zayıf durmuyordum sporcu oldugumdan dolayı biçimsiz deyıldım alaha şükür 😂😂😂 44 de. Hamıle kaldım su an 14 haftalıgız 50 kiloyum
Nermink Seselif teşekkür ederim. Ama özel bir şey yapmadım. İştahsızlık yaşadım ve hareketli biriyim.
spiker_anne elifnurdeniz Bizde biraz işler tersine döndü 76 kilo ile hamile kaldim şuan 64 kiloyum 😂 hic midem bulanmadi kusmam olmadi ama iştahım kapandi cok şükür bebeği etkilemedi bu durum o gayet iyi ❤
Hatice_ceylan elifnurdeniz ben varya aldıgım kiloyu hiç düşünmuyorum . İçerdeki alsında allahım ben alöasamda olur dıyorum 😂😂😂 onu çok sevıyorum yavrum benım . 😂😂♥️♥️♥️🤰🏻🤰🏻🤰🏻
spiker_anne elifnurdeniz Kız varil gibiydim sofra gibi yüzüm vardı valla şimdi de zayiflamama rağmen kalçam dolgun duruyor kız bebek bizimki ondan galiba ❤❤❤❤