Tubakrblt Nur_arkn ben 53 le hamile kaldm suan 71 kiloyum seninki bise degil yani daha bende 29+ 3 oldm bugün 😂🤷🏽♀️18 kilo aldm 😂😂
Medine_1992 Badevehande ben günde bir ekmek kesin yiyorum saglıklı değil ama ekmeksiz hayatın tadı yok bana😊🤷♀️
Badevehande Medine_1992 kız yine az almışsın günde bir ekmek yesende 😅 aç değildim kesinlikle ağzım boş durmadığı içim yedim🤦🏻♀️
Medine_1992 Badevehande ilk 3 ay hiç kilo almadım canım 49dum sonraki 7 haftada 7 kilo ne ara bilmiyorum durdu ama 2 haftadır 😁😁
Badevehande Medine_1992 bayada zayıfmışsın bende 56 ile kaldım ilk 3 ay 3 kilo sonra 4 er 4 er aldım 😂😂😂😂
Medine_1992 Badevehande ben hamile kalmadan ülser geçirdim canım zate. 56 kiloydum 49 düştüm 😪 şimdi anca iedal kiloma fekdşm işte aman canım kilo dediğin verilir hiç dert etmiyorum sağlığa zarar vermediği sürece alalım 😘😘
rabnaz6822 Tugbaztrk benım doktorum profesör ve her ay 1 kilo ideal diyor. Börek , beyaz un, şeker, baklava , kola , çikolata bunlara çok az yemeye çalış digerlerini istediğin zaman ye diyo 😁
Elif_sahra60 rabnaz6822 bütün bunları bu ara kestim pilav makarna yemiyorum ekmek tam buğday yiyorum ekmeksiz de olmuyor aç hissediyorum 🤔
Lilensa elifnurdeniz 30 haftalığım 55 ile hamile kaldım 62 oldum şimdi gayet memnunum kilomdan doktor bebek gelişimi iyi dedi kilo sıkıntı değil yani.
Seda_123 elifnurdeniz 61 ile hamile kaldım 72 yim 28+2 haftalığım 🤣 Çokta takmıyorum kilo konusunu yiyorum valla banane 🤣🤣