nisanurr35 Öncelikle herkese merhaba hamileliğim boyunca burda doğum hikayeleri okumaktan büyük keyif aldım her doğum hikayesinde ayrı ayrı hüzünlendim sonunda sıra banada geldi oğluşum 41+1 günlük oldu ve gelmeye niyeti olmadığı için bende doktorumun nöbetçi olduğu günde 26 ekimde yatışım yapildi hiç sancim yoktu ve çok korkuyodum nasil doğum yapcam ben hiç sancim yok diye saat 11.30 gibi fitil verdiler açılma yapsin diye etkisini öğlen hissetmeye başladım hafif hafif sancılarım olmaya başladı sancım oldukça bol bol yürüdüm merdiven inip çıktım ebeler dogumda çok yorgun düsersin git dinlen desede ben dinlemedim ki zaten oturarak sancı çekilmez biran önce oglusumu kucağıma almak için sabırsızlanıyordum saat 14.00 gibi sancılarım artmaya başladı ama sadece 1 cm aciklik olduğunu söyledi ebe beni saat başı nstye bağlıyorlar sancılarım çıkıyor ama bu sancıyla ebe doğum olmaz diyor korkmaya başladım iyice nasıl bu sancıyla olmaz diye ama yine pes etmedim yürüdüm hep saat 18.00 da iyice sancılarım arttı ve artik ben dayanamıyordum doktorumu her gördüğümde nolur beni sezeryan a alın demeye başladım doktorum sezeryani unut gözlerinden belli oluyor sezeryan istediğin ama artık olmaz bekliycez dedi kimisi 2 3 gün böyle sanci çekiyor dedi ben iyice korktum nasil 2 3 gün sanci çekilir diye akşam 19.00 gibi iyice kötü oldum sürekli midem bulandı bir kaç kere istifra ettim sancidan yerimde duramıyorum ve hala ebe doğum olmaz bu sancıyla diyor benim acıdan gözlerimden yaşlar akıyor artık annem belimi bacaklarımı ovuyor gercekten annem cok destek oldu bana iyiki yanımdaydı hakkını ödeyemem saat 12 ye doğru beni nstye bağladılar ama o sancıyla duramadım ebe olmamış bu nst dedi bende çıkarın artik diye yalvarıyorum nstyi çıkardılar ben tuvalete gitcem dedim ebeye ısrarla yoksa tekrar bagliycak tuvaletten çıktım ebe acikligima baktı 6 cm çok güzel bu kadar beklemiyodum dedi odadan çıktı ben tuvalete gitmeden duramıyorum artik en son benden bi kan boşaldı ebe doğum başlıyor dedi herkes bi tarafa koşuyor doğum olacağını beklemiyorlar tabi beni hazırladılar doğuma ebe çok güzel saçları gözüküyor dedi bende saçlı bebeklere bayılırım o acının arasında gerçekten mi saçlarımı var diyorum 😂😂2 3ıkınmada bebeğim kucağimdaydi hemen ağlamaya başladı bebeğim yanagima koyunca sustu o an çektiğim bütün acıları unuttum ve cennet kokuluma kavuşmuştum artık benim hikayem de böyle doğum yapacak arkadaşlar benden size tavsiye hic bir insanın bünyesi bir değil size denenlere aldırmayın bana 2 gün sanci çekersin doğmaz daha dediler 27 ekim 00.25 te kucağıma aldım oğlumu asla pes etmeyin ve sonunda miniğinize kavusacaginizi unutmadan kendinizi motive edin inanın her şey sizin umdugunuzdan daha güzel olucak 💙
Aysnrsrht nisanurr35 gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu🙏🏻 41. Haftaya kadar bi doğum belirtiniz varmıydı? Bebeğiniz doğum kanala girmişmiydi
nisanurr35 Aysnrsrht Allah razı olsun benim hep hafif sancılarım oluyodu belimden kasıklarıma ağrılar giriyodu ama düzensizdi başka hiç bir belirtim olmadı
Aysnrsrht nisanurr35 41+4 teyim hiç bir belirtim yok pazartesi yatışım yapılcak ama doğum şekline karar veremiyorum 🥺 Bebeğim kanala girmedi , suni denemelimiyim bilmiyorum 🙏🏻
nisanurr35 Aysnrsrht bana suni sancı vermediler ama suni sanci çekenler çok zor diyor belki sizede suni vermez fitil verirler sancılarınızı tetikliyor zaten en son çare suni verirler heralde açılma falan olmazsa
Kevserrrknt Aysnrsrht kız sende hala belirti mi yok kıyamam ya inşallah olur da gelir bi an önce bebeğin 🤲🏻 Geçen postlarda konuşuyorduk belirti yok o yok bu yok diye bende belirtisiz nişansız suda gelmeden bi gece hastaneye gittim 2 cm açıklıkla sadece düzenli sancım vardı 💕😁 suyumu hastanede patlattılar 39+2 de gelmeyecek herhalde diye konuştuğumuz meleğim öyküm geldi şükür 🤲🏻 Normal doğum ile geldi
Sedakara Cnm bnde 40.haftamdayım hiç açılma yok ualancı sancılarm var 20 25 lerde fitil yada suni denemelimiyim? Pazartesi byük ihtimal doktorm yatıs yapacak drek sezeryan demez ıns
nisanurr35 Sedakara bence fitil suniye göre daha iyidir sezeryani sağlık açısından bir durum yoksa dile bile getirmiyorlar
nisanurr35 Mrv_ycgl ozmn acı hissetmedim zaten sancılar çok kötü o acılardan dır belki ama bebek cikinca oh be dedim 😂çok rahatladım
nisanurr35 Seda_123 sancılar ilk başta 10 dakka arayla geldi doğum baslayana kadar hem şiddetlendi hemde 2 3 dakkaya bir gelmeye başladı
Sedakara nisanurr35 doktoruma o zaman fitil istiyorum diyeyim suyu feln ii sadece plesenta hafif beyazlamaya başlamiş demişdi braz dha beklesem mi
nisanurr35 Mrv_ycgl benim belimden kasıklarıma iniyordu ve kesinlikle adet sancısından kat ve kat fazla ama doktorum kendi sancin olsa bu kadar acı hisetmezsin demişti
nisanurr35 Lindam dikişim yok aslında sadece ebe ıkınma dediği zaman tutamadım kendimi hafif bir yırtılma oldu o kadar