Busimss DiplomaliEvHanimi hiç belirtim olmadı bu arada kuzum bak ondan dedim geçen gün belirtiye odaklanma ben hiç beklemiyordum mesela ☺️ En kısa zamanda gelsin sana güzel yavrun
DiplomaliEvHanimi Busimss aynen canım sadece çok iş yapınca belim ağrıyor bir de sürekli tuvalete gidiyorum ara arada baya yiyorum belirt aramıyorum şimdiye kadar kaç kere test yapmıştım öyle olsaydi 😜 Ama inşallah bu sefer vardır lekelenmen bana uğur getirecek
nilly Adile_demr inşallah olmazsınız daha da dokuz ay regl nedir bilmezsiniz yarabbim kabul buyur dualarımızı
Busimss Havvasavran benim de hiç bir belirtim yoktu canım belirtilere takılma o hiç belli olmuyor. İnsallah miniğin seninledir
Burcu2121 DiplomaliEvHanimi anladım canım benim haklisin bi kaç gün daha bekleyelim seninde güzel haberlerini alacağız ins🤲🤲
Havvasavran Busimss inşallah ama ben bi dış gebelik geçirdim o yüzden testte çift çizgi görmek beni hem mutlu edecek hem üzecek
Busimss Havvasavran bende 2 kere bebeğimi kaybettim en iyi ben anlarım seni. Dün sevinemedim bile düşün. Yarın kontrolüm var ve sonraki haftalar hep korkuyla geçecek. Rabbim sağlıkla aldırır insallah kucaklarımıza
Hmdsena2019 Busimss Canım cok sevindim 😊😊görüyodum seni postlarda kan testimi yaptın yoksa evdemi test yaptın ??
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi yaa benimde bugün gunum hala gelen yok klasik adet olucakmış gibi kasık bel ağrısı filan bide göğüsler sızlıyo 🙄 acaba diyorum ama geçen ayda 12 gün gecikme olmuştu