Rinesmi Bende 15'ini bekliyorum. Son birkac gundur,goguslerimde buyume ve hassasiyet olmaya basladi. Daha once bu kadar oldugunu hatirlamiyorum sanki, ya da odaklanmadigim hic farketmemis de olabilirim. Su an icin tek belirti bu. Insallah guzel haberler aliriz hepimiz🤗
DiplomaliEvHanimi Betulsna normlde 13unde ogle saatleri olurum hatta 2gun onceden bacak damarlarim karnim belim kopar resmen yataklara duserim. Ama 30’31lekelenmem oldu o yuzden bekliyorum gecikmesini
Snszasla DiplomaliEvHanimi ben de olmadım adet 🧐🤗 ama var olduğuna da emin değilim biraz zaman geçsin bende yapacağım ama yine erken davranmak istemiyorum o yüzden sabır biraz daha 🤔🌸
Busimss Adile_demr benim 12 kasımdı ama adet görmedim bugün de test yaptım şükür pozitifi gördüm darısı sizlere kızlar hayırlısı ile 🤲🏻🌺
Busimss DiplomaliEvHanimi hiç belirtim olmadı bu arada kuzum bak ondan dedim geçen gün belirtiye odaklanma ben hiç beklemiyordum mesela ☺️ En kısa zamanda gelsin sana güzel yavrun
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi yaa benimde bugün gunum hala gelen yok klasik adet olucakmış gibi kasık bel ağrısı filan bide göğüsler sızlıyo 🙄 acaba diyorum ama geçen ayda 12 gün gecikme olmuştu
DiplomaliEvHanimi Burcu2121 testim yok canim eczanede uzak biraz bendede var merk ama hayal kirikligi olmasin diye bekliyom
Burcu2121 DiplomaliEvHanimi anladım canım benim haklisin bi kaç gün daha bekleyelim seninde güzel haberlerini alacağız ins🤲🤲