annevebebek17 EAK 😁 bacağımda pek çıkmıyor canım ama yüzüm yani oldum sakallı 35+3um bu zamana kadar hiç almadım ama doğum yaklaşıyor mecbur aldiricam el mahkum öyle gidemem ki😊
annevebebek17 Sedaahmetpr benim kocada dalga geçiyor yuzumde onun gibi sakallarm çıkınca birde aldirmadim hiç mecbur aldiricam artık doğum geldi 😞
Sedaahmetpr annevebebek17 bende aldırmıyordum ama bugun ağda yaptırdım çok kötü duruyordu yüzüm göbek neyse de yüz sıkıntı oluyor 😐
annevebebek17 Mirazzzz_ bende toplamiyorum ya kapaliyim şalımla kapatıyorum yanaklarimi birde işin ilginci biyik felan çıkmıyor yuzumun kenarlari kalinlasti hormonlu oldum iyice 😭
Mirazzzz_ annevebebek17 bende hic toplamiom sacimi kenarlarda hemen killar gozukuyor😃 killi husamettin olmussum 🙈
annevebebek17 Sedaahmetpr hiç sorma göbek umrumda değil de yüzüm beni sinir ediyor ben aldirmadim daha aldiricam dogumdan önce nasipse bakalim 😊
Mirazzzz_ Sedaahmetpr Sedaahmetpr oyle deme ya butun hamile kadinlar cok guzeller ve ozeller❤️ Umarim ki dogumdan sonra hepsi gecicek eski haline donersin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙈
Sedaahmetpr Mirazzzz_ etrafımda gördüğüm bütün hamileler güzel masallah 😊 ben istisnayım sanırım 4. Aydan sonrA düzelir herşey diyolar ama bakalım 😊
Mirazzzz_ Meltemkskn dokulur mu aceba gercekten🤣 bide kaas biyik kol alti bacak felan ustune yuzumuz karnimiz sirtimiz cikmasin 😂😂
annevebebek17 Mirazzzz_ ay ben onlari hic anlamiyorum zaten nasıl öyle gidiyorlar ben bilmiyorum biz en ufak kila takiliriz milletin sülalesi rahat
annevebebek17 Mirazzzz_ der canım öyle sıkıntı yokta öyle arada gözüne takılınca söylemişti önceden ama oda farkında hormonlar karımı ne hale getirmiş diyor 😊😊
elif_badeninannesi Mirazzzz_ az kalmıs sabredin siz bence . ben cıktıgından beri alıyorm yine tüy gibi cıkıyor zaten ama rahatsız edici tabi
Mirazzzz_ Meltemkskn ay benim de gobek bolgesi allahim kontrole gidince diorum allahim simdi dr diodur nasil killi😅
FatmanurOsman Mirazzzz_ lazer bende öncesinde yaptırmıştım gene çıktı ben göremedim bi faydasını ne yazım ki 😃