Pnaronoruc Zeyk Haklısınız ama ilk gebeliğimde düşük yaşadığım için tedirginim diğer anne adaylarına göre ondandır diye düşünüyorum İnşaAllah bir döküntü yoktur dua ediyorum 🤲🏻
Zeyk Pnaronoruc inşallah 🙏 aklına gelince uzaklaştır o kötü dusunceleri annesi bebeğin çok şükür iyi bak hareketlerini de hissediyorsun. Allah'ım korusun sizi ❤
2cocukluana_ Zeyk inşallah öyle olur ya ne bileyim ben çok korkuyorum benim de ilk gebeliğim düşükle sonlanmisti oyuzden korkuyoruz
Zeyk 2cocukluana_ her zaman endişe halindeyiz hepimiz ama inan bana bebislerimiz herşeyi hissediyorlar. Hayatta öyle degilmidir zaten güzel enerji gönder güzel şeyler al 🙏 Allah'ım korusun sizi ❤
Zeynep06 Pnaronoruc aynı korkuyu dünden beri bende hissediyorum daha önce göbek hizasındaydı şimdi kaşıklarımda hareketlerinide hafif hafif kaşıklarımda hissediyorum düşük korkusuyla hiç bir iş yapasım gelmiyor
Pnaronoruc Zeynep06 sizin kaç haftalık bebeğiniz Rabbim korusun cümlemizi moral bozamayalım yerini değiştiriyor belkide 🤲🏻
Pnaronoruc Zeyk Evet hamd olsun hareketlerini hissediyorum bakalım İnşaAllah Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin cümle hamile bacılarımıza ☺️🤲🏻💕
2cocukluana_ Rabbimin elindeyiz elhamdülillah hissediyorum soluma yatınca şuan sagsalim kavuştursun bizi onlara 😘😍
Szeys Pnaronoruc Yok yok döndüğü için öyle. Benim bi kasıktan vuruyo bi göbeğin üst kısmından. Çok şükür bi sıkıntı da yok😊
Pnaronoruc Szeys Biraz içim rahatladı sağolun ya benimde bir kasıklarıma vuruyor birde göbek deliğimin altına demekki içeride taklalar atıyor heralde 🥰💕
Szeys Pnaronoruc Evet ultrasonda doktor diyo ki bi dur oğlum ters takla atıyo hiç durmuyo😅 ben de ay daha aşağıda mı o kadar küçük mü diye düşünüyodum ki dönüp duruyomuş😅
Pnaronoruc Szeys MaşaAllah ne güzel ☺️ Benimkide geceleri ve akşamları çok aktif oluyor tekmeliyor habire 😄
Pnaronoruc Szeys gündüz anne çok hareket ediyor diye fazla kıpırdamıyorlar heralde oturmaya başlayınca bide uzanınca atıyorlar da atıyorlar 😄😄
Szeys Pnaronoruc Belli saatlerde kıpır kıpır😂 gündüz evde yalnızken sessizlikte hafif hareket ama ben konuşmaya başlayınca daha da hareketleniyo sanki onu fark etmeye başladım bu aralar😁
Pnaronoruc Szeys sizin haftanız benden bir hafta ileri galiba bende şuanlık öyle bir durum yok bakalım ilerleyen haftalarda ne olur görelim hayırlısıyla İnşaAllah ☺️☺️ Annenin sesine tepki verir diyor uygulamada okuyorum bazen demek doğruymuş 💕💕🥰