Durumm KubraF yooo hiç acı hissetmedim bişey kaydı hissi oluyor içimden, doktor çok hafif alt karna bastırıyor ama çok hafif masaj gibi yani sonrasında baktım çıktı
Papatya_anne Durumm dogumu devlettemi yaptınız ozelde mi ne kadar ücret ödediniz bazıları 10 bin felan diyor benım butçem ona yetmez
Derya-41 Papatya_anne 10 bin mi 😳 o ne ya ölee altın neştermi vuruyorlar iyice uçmuş bu hastaneler bnm özel hastane 2400 tl
Svl01 Ne kdar açıklıkla doğuma aldılar ki o kadar dikiş atılmıs onu anlamadım sadece 🙏sağlıkla büyütün bebeğnizi
Durumm Svl01 en son baktığı 7 cm di sonra gitti biraz daha sancı çektim tekrar geldi tamam tam açıklık dedi aldılar doğumhaneye. Tam dedikleri 8-10 cm falan oluyor galiba
Hobbitton Ne kadar tatlı yazmışsın.. Duygulandım yaa maşallah darısı başımıza diyelim çok yardımcı da oldu makalen teşekkür ederiz, sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrunuz 💖💖💖
Durumm Hobbitton amin çok teşekkür ederim hamileyken bazılarını okurdum aklımda soru işaretleri kalırdı detaylar olmazdı ben hepsini yazıcam diyordum hep😂😂 siz de sağlıkla kavuşun meleğinize💕
umutbey Durumm allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin canım rabbim o günleri görmeyi bana da nasip etsin benim daha cok var
Durumm umutbey amin çok teşekkür ederim, öyle geçiyor ki zaman. Bir gün sen de yazacaksın o güzel hikayeni buraya inşallah🥰
Minikanne20 Öncelikle Allah analı babalı sağlıklıca büyütsün canım 🙏🏻Benm son aylarım ve çok zorlu süreç geçirdim hamileliğim boyunca şuanda tek korkum doğum sezeryan mecbur kalmadıkca istemiyorm normal olsun istiyorum inşallah ama ondanda epeyce korkuyorum ilk hamileliğim ve okuyunca beni bi nebzede olsa rahatlattınız teşekkür ederim 😘
Durumm Minikanne20 hiç korkma canım Allah gerçekten yardım ediyor sen o anlarda olabildiğince doktorunu ve ebeleri dinle ne derlerse yap daha kolay olur. Allahım kolaylıkla kurtarsın ♥️
Hzlysbs Durumm bende vandayım.lokman hekimde doktorlarda normal doğuma giriyor mu .bi de doktorunuz kimdi .