SaadetBayrak mucizembenimmm canm benm geçen hafta direk alttan baktı yarın da muhtemelen öyle yapar erken oldupu için haftamız
SyhnHtp mucizembenimmm benim direk karından ultrasondan görülmüştü ama görülmezse bakabiliyorlarmış diye duydum.
mucizembenimmm SaadetBayrak 4+3 en son pazartesi kan vermiştim doktor cuma gel demişti ünşallah görürüz yarın burdan bildiririz
Haleasya kfulya1905 yani 10. Haftaya kadar hiç gözükmedi mi bende aynı durumdayım boş gebelik mi diye korkuyorum peki bebek gözükene kadar hiç bulantın falan olduğu kuzu
kfulya1905 Haleasya yok aşkım hiç korkma 10. Haftaya kadar göremedik. Geç döllenme olmuş galiba. İnşallah sendede öyledir. Mide bulantım ilk baştan beri de var. Hâlâ da var.
Ceren35 SaadetBayrak sanmıyorum canım 5 te görmedi benim vajinal muayeneyle gördü 5+4 te falan karından gördü
Mehsul Benim 5 haftalikken keseyi gördü doktor dedi iki hafta sonra gel bebek oluşur dedi 7 haftalıkken gittim bebişim gözüktü çok şükür şimdi 17+5 olduk 😍😍
Nilemyus SaadetBayrak ben 4+5 te keseyi gördük. Ama alttan baktı görebilmek için. Üst ultrasondan görünmedi.
SaadetBayrak Kızlar sabah gittim son adete göre 4+6 olam gerekirken 5+2 çıktı ultrasomda karnımdan baktı gözüktü kese çok şükür🙏😊
kfulya1905 Haleasya kuzum ya sana kıyamam. Herkes aynı belirtilerii yaşamaz ki. Bünyeye göre değişiyo. Minnak bebeğini görceksin için rahat olsun. Bak bende burda dua ediyorum sana çok.
Haleasya kfulya1905 coooook teşekkür ederimm dediğn gibidir inşallah hepimiz bebegimizi sağ salim kucağımiza alırız inşallah bitanem