elifincennetkusu SaadetBayrak bence her hamileye göre değişebilir görebilme ihtimaliniz var ama göremezsiniz de merak etmeyin normal
SaadetBayrak Tamam ilk değerim cımartesi bakıldı 400 dü pazartesi 700 oldu doktorda bu cumaya yarına gün verdi yoksa evet 5.5 felan giderdim baklm gideyim inşllh görünür saolın 😊
Hatce06 SaadetBayrak benım yerleşme kanamam olmustu 5 haftalık iken doktora ilk o zaman gittim ve görmüştü canım
Hatce06 SaadetBayrak inşallah önce keseyi daha sonraki haftalarda da kalp atışlarını duyarsın canım 😂
SyhnHtp mucizembenimmm kan testini aynı gün yaptırmamıştım 3 gün önceydi kan testim oda 1200 lerdeydi. Kan testinden 3 gün sonra gitmiştim doktora oyüzden o günkü kan testimi bilmiyorum 🙁
Cansummm SaadetBayrak ben de tam 5 haftalıkken gittim karnımdan gördük 😊ama herkesin farklı olabiliyor geç döllenme olduğunda daha geç görüşebiliyormuş
SaadetBayrak mucizembenimmm canm benm geçen hafta direk alttan baktı yarın da muhtemelen öyle yapar erken oldupu için haftamız
SyhnHtp mucizembenimmm benim direk karından ultrasondan görülmüştü ama görülmezse bakabiliyorlarmış diye duydum.