Gmzaa Ben de araniza hoşgeldim;) 5+2 yim şuan, keseyi gördük fakat hafif kanama var bu yüzden progestan kullaniyorum. Reglim 2 gün geçince önce ovulasyon sonra idrar ve en sonunda kan tahliliyle sonucu kesinlestirdim 😊
Cirkinordekk Esin25 merhabaa adetime 1 gün vardı idrar testi yaptım çıktı HCG 347 çıktı önceki kimyasal gebelik olduğu için doktor gozlemleyelim HCG yi dedi programa göre 4+6 ym 🌸
Busimss Reyhann93 benim doktorum kan verdirmedi bana gerek yok dedi adetim 1 gün geçmişti test yapmıştım. Ondan 2 gün sonra çağırdı doktorum çok şükür kesemiz görünmüştü
Reyhann93 Busimss kucağına almak nasip olsun inşallah canım bende pazar günü kendim test yaptım 3+3 te silikte olsa çıktı salı günü sağlık ocağında kan verdim 108 çıktı sonuç yarın 4+0 ama ne zaman gitmem gerek henüz randevu almadım açıkçası kimyasal olmasından çok korkuyorum onun için sordum canım tşk ederim 😌😌
Busimss Reyhann93 sen bence doktorunla görüş o zaman kuzum yada 2 günde bir kan vermeye devam et ama seni en iyi doktorun yönlendirir ☺️ Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Reyhann93 Busimss amin canım inşallah bu gün yine kan verdim yarın çıkar sonuç inşallah yükseliyor dur 😊😊
Misafir123 Ebrutn canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bişey sorcam belirtin varmı 🤔? Benimde son adetim 30 Ekim benimde 4 haftalık gösteriyor ama bende bişey yok.?
Ebrutn Deebg gecen hafta gıttım canım reglım 4 gun gecıkmıstı oyle gıttım ogrendım ama kese yoktu sonra ayın 23 ünde tekrar gıttım başka doktora o keseyi gördü cok sukur 🙏