DiplomaliEvHanimi Sinempl hayir takip eden bi doktorum yok hamilelik olmadigi veya duzenli hastaneye gitmedigim icin Devam etse gidecektim ama etmedi
Buse0911 Esin25 5+0 adetimden once kan ve idrarda ogrendim 13 temmuz dogum gozukuyor tabi suannnn cooookkk erken😊
Buse0911 Temmuz5 bendede uyku cok fazla canm birde adet arasi gbi kasitlarda agri bugunde sag gogusmde batma basladi
AnneyimHamileyim Esin25 Eveet bugün yaptım canım 1 gün adet gecikmesi ile sonuç positif inanamıyorum kan testide yapıcam inşallah yarin 😘
Esin25 AnneyimHamileyim inşallahh yaptır canm 3geliyor 🤣🙏😍😘 allahım sağ sağlim alırsnkucagna ❤️ Hangi şehirdesn cnm
AnneyimHamileyim Esin25 Yaptırdım 568 çıktı pozitif rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım❤️ yurtdışında yaşıyorum canım 🥰
Busimss Esin25 merhaba bende geldim ☺️4+2 görünüyoruz şuanda sabah doktor kontrolümüz vAr hayırlısıyla. Adetim 1 gün gecikti test yaptım çıktı şükür. Hesapladığımda 22 Temmuz çıkıyor ama bakalım insallah sağlıkla ☺️
Papatyam2017 Bende bugün öğrendim kan testinden Kızım da 22 temmuz doğumlu bu da sağlıklı olursa aynı tarihe gelecek inşallah