Esin25 🙏Gelen arkadşlarımm kaç haftalıksınız ? 🙏Adetinizden öncemi öğrendniz adet günündemi adt snrasındamı ? 🙏idrar testi mi kan testimi yaptınız 🙏 sat nedir temmuzun kaçında gözüküyor doğum Beraber bir dostluk olsun temmuza kadar birbrmze destk olalım inşallah
Zynbnur Esin25 yarın adet günüm ve InşâAllah hamile gibi gözüküyor du edin lütfen ovulasyon testiyle yaptım cok koyu cik ti InşâAllah hamileyimdir
Nasippp Esin25 inşallah bu ay nasip olursa benim de temmuZda olucak allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🥰
Esin25 Zynbnur ben dayanamayıp adet günümde yaptım gittim kan verdim çktı sende yarın ver inşallah çıkar idrar yapmadm ben
Ebruozcann Esin25 bende adet günümden 1 gün önce kan testi yaptım ve 4 haftalık çıktı pazartesi tekrar test yapıcam inşallah yükselmiş olur ondan sonra da muayeneye gidicem dua edin lütfen🤰
Esin25 Zynbnur bende heycan korku hepsini yaşadım ama çok şükür ama idrrda çıktıysa kanda kesin çıkar
Destkar Benim de inşallah olursa temmuz başında görünüyor adetim 6 gün geçti kanda 3 gün önce bthcg 60 çıktı doktor erken döllenme olabilir dedi.Öyle ise ve sağlıkla doğar ise benim de temmuz görünüyor.Ve birlikte bekleme fikri beni çok mutlu ediyor☺️
Kakulimmm Arkadaşlar benim de bugün adetinin dorduncu gunu. Ilk defa ömrümde hamile kaldım. Bu kadar çok istememe rağmen Rabbim şimdi nasip etti. Ama moralmen biraz çöküyor gibi hissediyorum kendimi 😔 dun öğlen vakitlerinde test yaptim testte çizgi köyü çıktı eşime gelirken test aldırdım iki tane daha farklı markalardan almis. Birini gece birini simdi yaptım. Gece çok silik çıktı gündüz suan yaptığım yine daha koyuydu. Eşim hastanede çalışıyor. Benim cok takıntılı olduğumu ve bu yüzden kendimi çok yiprattigimi düşünüyor. 😔 pazartesiyi bekleyelim diyip duruyor bana tam üzerinden nerdeyse adetin 1 hafta geçmiş olması için. Bana sürekli zaten olmayacaksa suan gitsek de bir sey yapamazlar diyip duruyor. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam. Uyku dahi uyuyamadım ınanin. Bu normal mi. Benim şuan ne yapmam lazım. Aranızda daha önce bu süreci geçirmiş olan var mi.
Esin25 Kakulimmm canm kafanI hiç karıştırma idrar testiyle bak en gzl eşin hastnede çalışıyomuş git kan ver çıkar ultrsonda bile gözükür adetten bir hafta yda 10 gün gecince ultrsnda görülür dedi doktor
Nergis61 Kakulimmm bence hiç canını sıkma yüksek ihtimal hamilesin :)) kötü düşünüp bebise zarar vermemelisin
Kakulimmm Esin25 vermedim canim pazartesi günü verecegim. Eşimin kadin doğumda arkadaşı var onu aradım o panik yapma pazartesi günü bakalim dedi. Hem kan hem ultrasyona. Pazartesiyi bekliyorum. Umarım hicbir aksilik cikmaz