Busraoz Alperensenfu Benim de öyleydi ama 11-10-9 gün kala yavaş yavaş hissettirmeye başladı geliyorum açılınnnn diyor sanki😅
Busraoz Pinars Evet özellikle bugün böyle aşırı bir baskı var yürümek istemiyorum 😅 Kanala mı yerleşti acaba diyorum geçen ptesi daha bekliyordu😅 Bu ptesi kontrol var ve tek duymak istediğim eşyalarını al gel😂
Pinars Busraoz hahaha valla al bendende o kadar valiz ve pilates topu arabada hazır yeterki gel desinler 😆
Busraoz Ozgesn Hahah o günler eşittir son 10-15 gün 😅 aynı şeyler inanabiliyor musun koskoca 9 ay geçiyor ama 10 gün geçmiyor🤦🏻♀️
Alperensenfu Busraoz peki ne zaman hissetin sancin olduğunu yani kac gun sonra ben gelicem demeye başladı çocuk bende halen tik yok çünkü ama karnim surekli sert bide mide bulantim ve çok tuvalete çıkıyorum bu da doğumun bir belirtisimi
Busraoz nilaylaylaylay Bi tane daha bizden🤦🏻♀️ Kasim ayi anneleri biraz beklicek galiba toplu dua mi etsek napsak belki o kadar hamisin birbirine ettigi duayla bebekler patir patir dokulurler😂
nilaylaylaylay Busraoz ayyy inşallah canım ya. Görenler bir de karnın inmemiş bile diyorlar 😄 41 haftayı beklemezsek iyi
Zlmdemir Nur___ aynıyız benimde son 15 ama hiç gelen giden yok.sanki hiç gelmeyecek gibi.acaba sancı birden mi oluyor🙄suyum gelse napıcam acaba çok heyecanlıyım çook 🤗
Nur___ Zlmdemir ya artık sancı mı nişan mı gelecek yoksa Bi anda suyu mu gelecekse gelsin kuzum ya beklemekten maffoldum artık ya, 🤦♀️🙏 su gelirse direkt hastaneye 😃
YarenBeren Busraoz korkma canım rabbim yardım ediyo o an bir cesaret geliyor 😂agrı sızı oluyor ama biran önce doğurmak istiyorsun. ❤️❤️❤️Cok farklı bir duygu
Betullmim Benim de son 9, iki gün önce nstde 80i geçen sancılarım çıktı ama kasilmasini sadece hissediyorum. Doktor sancını bekle dedi bekliyorum hala 😊
Busraoz Betullmim Ben en son 38+0’da gitmiştim ne sancı çıkmıştı ne de açılma ama ağrım sızım yoktu. Şimdi 39+0’da gidicem bakalım. İnşallah senin de hayırlısıyla gelir sancıların kolay bir şekilde doğumun olur❤️