Busraoz Ozgesn O sıra hiç geçmicek gibi geliyor daha çok var diyorsun ama sona gelince ne ara geçti diyorsum🙈🥰
YarenBeren Busraoz agrı sızı cok kasılma karnım sertleşiyor 😪oturup kalkmak bile zor oluyor yalancı sancılar oluyor ama ben önemsemiyorum 😂gercegi farklı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🙏
Childnurse Busraoz son 13 ama ne gelen var ne giden 😂 yalancı sancı bile uğramadı hiç🤷🏻♂️ ağır abiler bizimkiler galiba 🙄🙈
Busraoz Childnurse Benim de iki gündür bi ağrı var ki sorma bide ben çok kolay geçirmiştim bu iki gün bildiğin ağırlaştığımı o kadar fazla hissediyorum ki🤦🏻♀️
YarenBeren Busraoz korkma canım rabbim yardım ediyo o an bir cesaret geliyor 😂agrı sızı oluyor ama biran önce doğurmak istiyorsun. ❤️❤️❤️Cok farklı bir duygu
Pinars Busraoz son 7 heyecanla bekliyorum ama hiç oralı değil bizimki 🤦🏽♀️ Yürürken alt taraf fena ağrıyor sizdede öylemi
Busraoz Pinars Evet özellikle bugün böyle aşırı bir baskı var yürümek istemiyorum 😅 Kanala mı yerleşti acaba diyorum geçen ptesi daha bekliyordu😅 Bu ptesi kontrol var ve tek duymak istediğim eşyalarını al gel😂
Busraoz Ozgesn Hahah o günler eşittir son 10-15 gün 😅 aynı şeyler inanabiliyor musun koskoca 9 ay geçiyor ama 10 gün geçmiyor🤦🏻♀️