Demetgnby_44 Htc_orhn bnde de o kadar olsun artık 🤣 biz mahvoluyoz yediğimi içtiğimi anlamıyorum artık
K_Anne Demetgnby_44 bende öyle düşünüyorum. Ama millet daha var diyor. Doktora gidiyorum herşey normal daha var diyor. Yaşayanlar bi anlatsa bu belirtikerden sonra ne kadar sürede doğurdular. Normal diye diye doğuracağız gibi..
Mtzkuzum Demetgnby_44 canım sonuçta zaman azaldı bebek içerde büyüdü bi şekilde belirtiler başlaması normal bence ☺️
Mtzkuzum Demetgnby_44 aynen öyle yemeyince de halsizlik oluyor. Gece agrılarını sormayın bide toparlanıyor bi tarafa nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor sanki dolanıp duruyoruz geceleri.
Demetgnby_44 Mtzkuzum gelsın artık valla herkes dogurdu bır bız hala beklıoz merak edıyorum kıme bnzıcek nasıl olucak :D
Mtzkuzum Demetgnby_44 evet ya benle beraber kimin hamile olduğunu öğrendiysem hepsi doğurdu ve 40ları çıktı. Bizde acaba ne zaman doğacak daha beklicek miyiz falan diye düşünüyoruz 😳
Demetgnby_44 Mtzkuzum aynen valla bnden snra evlenenler bıle doğurdu bn hala beklıom en uzun hamılelık sankı benımkı oldu
Mtzkuzum Demetgnby_44 bende eşime diyorum 18 ay falan oldu galiba hamile kalalı bi doğmadı bu kız diye .🤭
Demetgnby_44 Mtzkuzum senın bide kız oldugu halde dogmadı benımkı erkek gec gelecek o zamn bn susup bı kösede sıramı bekleyeyim valla bnde soranlara yılbasına yetıstırmeye calısacam dıyorum napım :D
Mtzkuzum Demetgnby_44 evet kızlar erken doğar derler hep bu kız dogmayınca şüphede kaldım Perşembe kontrole kadar doğurmazsam sorcam cinsiyetini tekrar 🙈
Helen0101_ Aynı belirtiler bende de var çok gaz sancısı ve kabızlık yaşıyorum şu an. Sürekli midem kazınıyor. Karnın taş gibi oluyor bazen ve hareketlerde azalma var gerçekten. Bugün nstye girdim sancım hiç çıkmadı. Ama çok yorucu geliyor artık hamilelik rahat hareket etmek istiyorum. 😢 37+1
Demetgnby_44 Helen0101_ bnde hoc böyle düşünmemiştim hamileliğimi artık agrısız uyumak ıstıyorum arada bırde olsa her an agrım olacak korkusuyla uyksuz kalıyorum