Demetgnby_44 Mıde yanması Mİde bulantısı Mide kazınması süreklı açlık hissi Bel agrısı kasıklara kadar ama ara ara gelen Bebek toplanması Süreklı gelen koyu kıvamlı beyaz akıntı Ishal karın ağrısı Bebek hareketlerınde azalma Kızlar bu belırtıler kımde var acaba yaklasan dogum habercısımı
Mtzkuzum Demetgnby_44 37+2 mide yanması,mide bulantısı, bebek toplanması, 5 dakka dolmadan tuvalet ihtiyacı, açlık ama yemek yeme istegim yok, gaz sancısı ve adet sancısı gibi v.s Perşembe kontrolüm vardı doktor sancılar başlıyor dedi 🐣🙈🤭
Rbs111 Demetgnby_44 hepsi var bende bebek cok hıckırıyor. Bas asagı durdugu icin alt tarafım cok acıyor hareket ettiğinde
Demetgnby_44 Mtzkuzum bn dogurana kadar gitmicrm hastaneye her seferınde bısey demeden yolluyo agzından cımbızla laf alıyorum adam bnden kötğ konusamıo dogum belırtılerımı bunlar pekı
Mtzkuzum Demetgnby_44 bana doktorum Ufuk’tan başlıyor sancıların dedi. Perşembe önce nst ve çatı muayenesi yapacak ona göre kesin bişey söyler sanırım.
Mtzkuzum Demetgnby_44 evet kusmak yok ama mide bulantısı çok fazlasıyla var. Açlık var ama yemek yeme isteğim gidiyor atıştırıyorum bende o yüzden sanırım 2 haftada 300gram almış küçük hanım
Demetgnby_44 Edaerenn 🙄🙄🙄 artık dogurmak ıstıyorum hayatımda bu kadar saglık sorununu bır arada yaşamadım
Demetgnby_44 Mtzkuzum benım bebegımde gunune göre önden gıdıyormus ama suan kac kg bilmiyorum yedıklerım agzıma kadar cıkıyo ama tam kusamıyorum grce gelen agrılarım cok var
Zeyneb96z Demetgnby_44 durum aynıı aynenn bulantı var kusma yok bi qarip haller oluyo 4kasım doktora gidicem son olarak bakalım ne diyo
Mtzkuzum Demetgnby_44 aynen öyle yemeyince de halsizlik oluyor. Gece agrılarını sormayın bide toparlanıyor bi tarafa nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor sanki dolanıp duruyoruz geceleri.
Htc_orhn 37+4 üm hala hiçbir sorunum yok kızlar hamdolsun , sadece bi ağırlık var o kadar o da olmasa hamileyim diyemezdim heralde🙄🤲🏻❤️
Demetgnby_44 Htc_orhn bnde de o kadar olsun artık 🤣 biz mahvoluyoz yediğimi içtiğimi anlamıyorum artık