Yarenimin Solitoo boşverin siz bazı bebekler iri olur önde gider. Gelişimi yerinde olsun yeter. Bizimkilerde normal olsun doğduktan sonra tombikleşir onlar 😁😁😁
gamzosgamzos Solitoo burdaki bebisler biraz iri canım kiyaslama onemli olan haftasina uygun gitmesi 😊
SerifeEbrinc Ben 31 haftalikken gittim doktora 2300 iri bir bebek dedi gelişimi 34 haftalik yanlış hesapliyorsun galiba sat ını dedi bende eminim doğru olduğuna dedim. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu zamana kadar hep zaten sat a göre ileri hafta da gösterdi ultrason başka doktorlara da gittim orda da aynı şekilde ileri gösteriyor acaba üzerine adet mi görmüş oluyorum diye düşünüyorum böyle olan varmi
Minnosannesi0 SerifeEbrinc ben olmadım ama arkadasım öyle olmuştu üzerine adet görmüş bilmemişti Doğumu da ona göre hesapladılar doktoru hesapladı öyle Doğuma aldılar
Minnosannesi0 SerifeEbrinc evet onda da aynıydı 3 veya 3,5 hafta doktorlar da ona hep öyle dedi sezeryan Doğum yaptı doktorların dedigi zaman da alındı kendi yanlış biliyormuş